Simon Cowell nu a parut prea impresionat sa ii vada, insa ce au facut ei pe scena va ramane in amintirea publicului

Simon Cowell nu a parut prea impresionat sa ii vada, insa ce au facut ei pe scena va ramane in amintirea publicului
Data: 27 Aprilie 2015

"Revelation Avenue" este un cor gospel de exceptie. Cei 12 membri ai grupului sunt posesorii unor voci remarcabile, care te cuceresc inca din primul moment in care le auzi.

Artistii de la "Revelation Avenue" si-au incercat norocul pe scena de la "Britain's Got Talent". Debordand de energie, acestia s-au prezentat in fata juriului cu zambetul pe buze si dornici sa le ofere celor prezenti un moment artistic de neuitat.

La prima vedere, Simon Cowell a parut neincrezator in fortele celor de la "Revelation Avenue", iar grimasa facuta de membrul juriului chiar inainte ca grupul gospel sa isi inceapa momentul este mai mult decat elocventa.

Citeste si: Ce fac acesti frati depaseste limitele imaginatiei. Pare o simpla aparitie pe role, dar rar ai ocazia sa vezi asa ceva

Cu toate ca nu au plecat cu prima sansa, cei de la "Revelation Avenue" au reusit sa ii cucereasca pe toti cei prezenti. Artistii au interpretat magistral hitul "Roar" (Katy Perry), reprezentatia lor fiind aplaudata in picioare de publicul prezent in sala. 

Mai mult, Amanda Holden, impresionata peste masura de modul in care au cantat cei de la "Revelation Avenue", a apasat butonul auriu, trimitandu-i astfel direct in Semifinala show-ului "Britain's Got Talent".

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies