• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ce fac acesti frati depaseste limitele imaginatiei. Pare o simpla aparitie pe role, dar rar ai ocazia sa vezi asa ceva

Ce fac acesti frati depaseste limitele imaginatiei. Pare o simpla aparitie pe role, dar rar ai ocazia sa vezi asa ceva

Ce fac acesti frati depaseste limitele imaginatiei. Pare o simpla aparitie pe role, dar rar ai ocazia sa vezi asa ceva

Exista in aceasta lume oameni cu talente speciale, pe care rar ai ocazia sa le vezi manifestandu-se. Noroc ca acum exista show-uri, precum "Romanii au talent" sau "Britain's Got Talent", in care persoanele inzestrate cu aptitudini remarcabile se poat afirma si pot arata lumii intregi ce sunt capabile sa faca.

Pe scena "Britain's Got Talent" au fost prezenti Billy (28 de ani) si Emily (25 de ani) England, doi frati pasionati de skating. Originari din Birmingham, cei doi s-au prezentat in fata celor patru jurati increzatori si cu zambetul pe buze, dornici sa uimeasca audienta. 

Citeste si: L-a convins pe Simon Cowell sa creada in magie. Ce a facut el in fata juratilor depaseste orice imaginatie - VIDEO

In din primele secunde petrecute in fata publicului, Billy si Emily au atras atentia datorita fizicului lor. Ea, imbracata intr-o costumatie inflorata, el - la bustul gol, etalandu-si abdomenul perfect lucrat. Ce a urmat apoi este greu de descris in cuvinte. 

Piruetele realizate cu o viteza ametitoare si acrobatiile periculoase au facut publicul sa amuteasca. Juratii s-au minunat de curajul celor doi frati si i-au aplaudat in picioare la final. 

"A fost atat de periculos! Am fost atat de ingrijorata pentru capul tau", a declarat Alesha Dixon la finalul reprezentatiei.

Pont: Spectacolul total incepe de la minutul 2:46. Enjoy!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni