Erik Tudoran, „gunoierul” care a făcut beatbox la Românii au talent: „Ai tot respectul meu”

Erik Tudoran, „gunoierul” care a făcut beatbox la Românii au talent: „Ai tot respectul meu”

Vineri seară, la Românii au talent, Erik Tudoran a cucerit scena cu momentul său de beatbox, stârnind admirația celor din juriu. 

Erik Tudoran (26 de ani) s-a născut în Miercurea Ciuc. A intrat la Facultatea de Studii Europene și la  Facultatea de Geografie, în Cluj Napoca, dar n-a terminat niciuna dintre ele, pentru că îl plictiseau cursurile. 

Citește și: Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!

S-a întors în Miercurea Ciuc, unde a avut grijă de mama lui, care avea niște probleme de sănătate, până s-a făcut bine. Părinții lui sunt despărțiți și nu ține legătura cu tatăl lui. Mama lui deține o firmă de haine second hand. Erik mai are o soră, care este înfiată.

De patru ani, Erik locuiește în Anglia, unde a plecat cu gândul să facă beatbox de calitate. Acesta spune că a avut colaborări cu diverși artiști de beatbox destul de cunoscuți și, în momentul de față, câștigă ceva bani din muzică, dar mai are un job. 

Lucrează la o firmă de transport deșeuri industriale. El a spus că e „gunoier”, că sună mai bine... Spune că îi ajung banii să își ia de mâncare și să își plătească chiria (stă cu doi prieteni, care sunt străini). 

În Anglia, se trezește la ora 3 dimineața și la 4 e deja la muncă. Stă acolo până la 12-13, după aceea se duce și mănâncă. Iese în oraș apoi, poate se vede cu un prieten, cu o fată, apoi bea și el un ceai... Nu prea bea alcool. Pe la ora 20.00, e deja în pat. În weekend-uri, merge la party-uri, la concerte. Se consideră o persoană „colorată”. E optimist, are simțul umorului. Îi plac filmele bune, serialele „alea mai noi, de pe Netflix”.

Erik spune că s-ar întoarce în România dacă „ar avea rost”, dacă ar avea show-uri de beatbox regulat, de exemplu. În România, a participat la diverse festivaluri/evenimente (a fost la primele ediții de Electric Castle, Peninsula – pe vremuri).

Erik face beatbox de 11 ani și spune că are un stil aparte, „are sunetele lui”, nu s-a inspirat de la niciun alt beatboxer. După momentul lui pe scena ”Românii au talent, Andi Moisescu i-a spus: „Ești bine, Erik, ești foarte bine. Ai tot respectul meu pentru tot ceea ce faci. Știi ritmul, te joci, știi ce înseamnă beatbox. Ești un real om al străzii, în sensul cel mai bun al cuvântului”. 

Iată momentul lui de glorie de la Românii au talent!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni