Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!

26 Martie 2019, 15:16


	Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!
Autor: Gabriela Boerescu
Data: 26 Martie 2019

Golden Buzz, ”butonul auriu”, a fost introdus acum câteva sezoane în emisiunea ”Românii au talent, oferindu-le juraților șansa de a-și vedea preferații direct în semifinală.

Florin Călinescu, unul dintre jurații emisiunii ”Românii au talent”, a avut, de fiecare dată când a apărut butonul auriu, alegeri impresionante. 

Citește și: Simona Petric, dansatoarea de salsa care a încins scena ”Românii au talent” alături de Mihai Petre

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în chiar prima ediție, Elena Lucia Băduț, o tânără de 28 de ani cu deficiențe de vedere, a oferit un moment de basm, cântând piesa ”Once Upon a December”.

Vocea și emoțiile transmise de tânără i-au făcut pe oameni să lăcrimeze, iar Florin Călinescu a fost atât de impresionat încât a apăsat butonul auriu, oferindu-o șansa de a merge direct în semifinală.  

În sezonul 7 ”Românii au talent”, Florin Călinescu a rămas fără cuvinte în fața unui puști de 14 ani, Beniamin Dumbrăva, care a oferit un moment de beatbox absolut senzațional. Beniamin l-a convins pe juratul ”Românii au talent” să-și schimbe hotărârea de a nu mai apăsa pe butonul auriu. „Mă țineam. Zic: anul ăsta nu dau niciun buton. Nu-l dau, nu-l dau, să fiu al dracu dacă îl dau!”, a precizat el. ”Ce diliu e, frate! El face asta din gură? Nu se poate!”, a exclamat Florin, la adresa omului-orchestră, înainte de a-i oferi șansa de a ajunge în semifinală. 

În cel de-al 8-lea sezon ”Românii au talent”, Florin Călinescu a avut o alegere care a stârnit multe discuții ulterior. Juratul a apăsat Golden Buzz după momentul cuplului Laura Bisog și Grigore Luca, care au reușit să aducă pe scenă un moment plin de emoție, cântând o piesă a idolilor lor, Mirabela Dauer și Dan Spătaru. "Butonul acesta se adresează emoțiilor sincere, adevărate. Butonul ăsta este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari cosmetice, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă", le-a spus Florin Călinescu celor doi când a apăsat butonul auriu, trimițându-i în semifinala ”Românii au talent” din sezonul 8.

Acum, suntem în plin sezon 9 suprem al emisiunii ”Românii au talent” și așteptăm cu sufletul la gură să vedem pentru cine va apăsa Florin Călinescu Golden Buzz-ul!

FULLSCREEN
Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO