Ana Maria Mărgean, invitata lui Smiley și a lui Pavel Bartoș la Românii au talent: Backstage Show

Ana Maria Mărgean, invitata lui Smiley și a lui Pavel Bartoș la Românii au talent: Backstage Show

Dacă nu ți-ai luat doza de râs te așteptăm pe VOYO să vizionezi Românii au talent Backstage Show, episodul 3. 

În emisiunea exclusiv digitală despre culisele celui mai iubit show de divertisment, Smiley și Pavel Bartoș ne fac o retrospectivă, în stilul lor caracteristic, a momentelor de pe scena talentelor. 

În fiecare episod, cei doi prezentatori au și câte un invitat surpriză. De data aceasta, gazdele show-ului Românii au talent au depănat amintiri cu Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat Românii au talent sezonul 11.

Ana Maria a rememorat alături de Smiley și Pavel Bartoș momentul în care și-a auzit numele în finala Românii au talent sezonul 11. Ea n-a venit singură, ci cu păpușa Lizzy.

“În acel moment, eu nu mai auzeam, nu mai simțeam nimic. Pur și simplu nu știam ce se întâmplă și când mi-am auzit numele... Chiar m-am piedut total, nu știam ce se întâmplă. Lizzy n-a fost foarte emoționată,  dar m-a încurajat pe mine”, a povestit fetița. 

Smiley a vrut să afle de la marea câștigătoare ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro.  

“După ce am câștigat, nu știam ce să fac cu ei.  Acum i-am investit într-o căsuță smart, pentru mine și familia mea. Este o căsuță mult mai eficientă din punct de vedere al tehnologiei. Este o căsuță în Clinceni și are tot ce îi trebuie”, a povestit Ana Maria Mărgean. 

Cu gândul la evenimentele tragice care se petrec în Ucraina, Ana și Lizzy au cântat câteva versuri din melodia “We are the World”.

Emisiunea Românii au talent Backstage Show poate fi urmărită exclusiv pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni