Ana Maria Mărgean a câștigat marele premiu „Românii au talent”! Emisiunea, lider de audiență

Ana Maria Mărgean a câștigat marele premiu „Românii au talent”! Emisiunea, lider de audiență

Ana Maria Mărgean a câștigat vineri seară marele trofeu „Românii au talent”, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent.

Într-o finală spectaculoasă, Ana Maria a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea ei incredibilă și abilitățile de ventrilocie și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa. 

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat GIM, care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce au șocat prin mișcările lor, s-au aflat cei de la Art of Robots, care au câștigat 10.000 euro. Aceștia au oferit momente de neuitat și au demonstrat că visele merită recompensate.

Tot aseară a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate, de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-i susțină pe cei de la Art of Robots. 

Marea finală „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 11.1 puncte de rating și 35.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.6 puncte de rating și 20.8% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 24:26, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.9 puncte de audiență și 33.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.2 puncte de rating și 19.8% share.

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:37, aproape 3 milioane de români se uitau la emisiune.

Seara s-a încheiat cu declarația Anei Maria: „Nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții și nu mă pot opri din plâns. Este, cu siguranță, cea mai frumoasă zi din viața mea. Această experiență a însemnat totul pentru mine, am trăit fiecare clipă”

Un sezon #unusiunu s-a încheiat, însă talentul merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 12 Românii au talent!

Românii au talent - #simaiunusiunu

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Ana-Maria Mărgean a câștigat Românii au talent 2021

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni