"Printesa cu voce de aur", de nerecunoscut la 4 ani de la participarea la "Romanii au talent"

"Printesa cu voce de aur", de nerecunoscut la 4 ani de la participarea la "Romanii au talent"

Rebeca Maria Neacsu a ajuns in 2011 pana in marea finala "Romanii au talent".

Maria Rebeca Neacsu nu avea nici 8 ani cand a urcat prima data pe scena "Romanii au talent" si l-a facut pe Pavel Bartos sa planga de emotie in culise, impresionat de talentul ei. 

Acum, Rebeca a crescut si se transforma incet-incet intr-o adevarata domnisoara. Adora sa se imbrace elegant si participa in continuare la concursuri care ii aduc premii pentru talentul sau uimitor.

 

Micuta cantareata a fost prezenta la Romanian Music Awards, a participat la concursul Golden Microphone, din Bled, Slovenia, iar faptul ca deja urca pe cele mai importante scene ale lumii, nu face decat sa ii incununeze drumul cu succes si sa ii garanteze o cariera stralucite in industria muzicala.

 

Supranumita "printesa cu voce de aur", Rebeca a uimit pe toata lumea cu interpretari impecabile ale unor piese dificile, precum "Ave Maria" sau "Pie Jesu". "Pot sa spun clar ca esti preferata mea. Imi dau seama ca in concursul asta am ascultat doua voci. Esti uimitoare, fantastica. Esti incredibila si iti multumesc ca ai venit. Ai reusit sa ma scoti din platoul asta si sa ma duci intr-o alta lume, pe care tu ai reusit sa o creezi", o lauda Mihai Petre in 2011.

Noul juriu fata in fata cu noua generatie de eroi. Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent". NUMAI la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni