Caravana Romanii au talent a ajuns la Galati!

Caravana Romanii au talent a ajuns la Galati!

Echipa "Romanii au talent" da startul cautarilor urmatorului erou national! Cel mai urmarit show de divertisment, care a atins audiente record in istoria masurata a televiziunii, porneste la inceputul lunii octombrie caravana pentru gasirea celui mai talentat roman. Printre orasele care urmeaza sa fie vizitate sunt Galati, Brasov, Cluj, Craiova, Chisinau si Iasi. 

Dezinvoltura, curaj si incredere sunt cuvintele cheie care trebuie sa ii reprezinte pe toti cei care aleg ca anul acesta sa se prezinte la preselectii, iar talentul le va fi rasplatit prin implinirea visurilor si inceputul drumului lor catre celebritate.

Pavel Bartos si Smiley vor fi gazdele care dau savoare show-ului si in sezonul 5 difuzat din primavara anului viitor, la ProTV. 

"Astept sa fie sezonul talentelor atat de diverse si uimitoare, pe care nu ni le vom explica de acum in 50 de ani. Ma astept sa fim surprinsi de diversitate", a declarat Pavel Bartos

"Romanii au talent este clar show-ul care uimeste o tara intreaga si scoate la iveala talente veritabile. Sunt increzator ca cel de-al cincilea sezon va insemna spectacol, distractie si neprevazut. in curand vom porni prin tara si cred cu tarie ca vom gasi ceea ce cautam, talente care sa ne lase muti de uimire si cu care sa ne mandrim", a completat Smiley.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile "Romanii au talent" si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul "Vanator de talente" si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Dupa ce timp de patru sezoane a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, competitia talentelor continua. Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din Romania. Pana atunci, romanii care au incredere ca pot cuceri juriul si intreaga tara se pot inscrie pe site-ul oficial al showului – romaniiautalent.protv.ro.

Fii eroul nostru! este mesajul cu care ProTV ii cheama pe romani la preselectiile celui mai tare show de divertisment si le da ocazia sa dovedeasca pe scena talentului ca romanii au cu ce sa se mandreasca.

PRESELECTII ROMANII AU TALENT- PROGRAM  SI LOCATII 

BRASOV  - Hotel Kronwell, 30 septembrie, ora 10.00

GALATI - Casa de Cultura a Sindicatelor, 4 oct, ora 10.00

CLUJ NAPOCA - Hotel Belvedere, 8 oct, ora 10.00

TIMISOARA -  Hotel Lido, 14 oct, ora 10.00

CRAIOVA - Teatrul National Marin Sorescu, 20 oct, ora 10.00

CHISINAU - Hotel Codru, 29 oct, ora 10.00

IASI - Hotel Unirea, 4 nov, ora 10.00

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni