• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Zece semifinalisti transforma talentul intr-un spectacol epic, ASTAZI, de la 20:30, la Romanii au talent!

Zece semifinalisti transforma talentul intr-un spectacol epic, ASTAZI, de la 20:30, la Romanii au talent!

Zece semifinalisti transforma talentul intr-un spectacol epic, ASTAZI, de la 20:30, la Romanii au talent!

Zece semifinalisti pun la bataie ambitia si pasiunea si transforma talentul intr-un spectacol epic. Vinerea aceasta, de la 20:30, in cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent, vom urmari concurenti determinati sa impresioneze si gata sa dea totul pe scena pentru a ajunge in marea finala. Vineri ne vom bucura de momente de bubble show, canto, dans sportiv, hip-hop, dans contemporan, aerial ring si silk, dans irlandez si vom avea parte de surprize de proportii.

Concurentii din cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent

Micutii Alyssa Pistol si Tudor Ionescu au prezentat la auditii un moment fascinant de dans sportiv, iar vineri sunt pregatiti sa surprinda cu o coregrafie spectaculoasa. Cei doi concurenti au inceput sa danseze de la varsta de 4 ani, fiecare avand cate o ruda care practica acesta activitate ca hobby, asa ca Alyssa si Tudor au asistat pasiv la cateva antrenamente, le-a placut si au vrut sa incerce si ei. Nu au format de la inceput o pereche, insa ulterior s-au cunoscut si si-au dat seama ca se potriveau perfect ca varsta si inaltime. In prezent, ei fac parte din lotul national, avand in spate 4 ani de cand sunt o echipa. Pe langa dans, Alyssa mai este pasionata si de actorie, iar Tudor iubeste tot ce tine de sport si muzica. Cele mai fericite momente pentru ei sunt reprezentate de castigarea campionatelor nationale de dans sportiv, cea mai recenta reusita fiind clasarea pe locul al treilea la sectiunea dansurilor standard. 

Crina Cristurean a cantat la preselectii Nessun dorma si a incantat juratii cu timbrul ei vocal puternic. Zilele acestea, concurenta repeta pentru semifinala si le pregateste telespectatorilor un moment surprinzator. Crina este eleva, nu a luat lectii de canto pana acum, ci a fost indrumata de un voluntar. Parintii au descoperit ca are ureche muzicala de cand era foarte mica si canta prin casa, apoi talentul i-a fost slefuit de coordonatorul grupului vocal din care face parte. In timpul liber, face origami, ii place sa realizeze diverse obiecte si sa deseneze. Tot timpul mestereste cate ceva. Invata rapid tot ce vede la expozitii, pe internet sau la televizor si spera sa devina un artist cunoscut, avand toata sustinerea familiei. 

La auditii, Diana Boiachin i-a tinut pe toti in suspans in timpul numarului ei de aerial ring si silk si a cucerit juratii cu talentul ei. Pentru vinerea aceasta, concurenta pregateste un moment inedit si spera sa reuseasca sa uimeasca din nou. Diana, a fost energica si puternica de mica, iar mama ei a inscris-o la sectia de gimnastica, apoi la cea de acrobatica sportiva, iar visul ei a devenit realitate, ajungand sa lucreze in lumea circului. De-a lungul timpului a performat in circuri din Germania, Franta, Olanda, Anglia, Irlanda, Norvegia si multe alte tari. Cel mai important moment din viata Dianei a fost cel in care s-a nascut fiica ei, fiind foarte mandra de familia sa, care o sustine in tot ceea ce face.

Chiar daca are doar 13 ani, Doinita Ionita are planuri mari pentru viitor. La auditii a cantat melodia Je t’aime, iar pentru vinerea aceasta pregateste un moment care ii va lasa pe toti fara cuvinte. Inca de cand era mica, Doinita canta prin casa, imita artistii pe care ii vedea la televizor sau ii asculta la radio si mai tarziu si-a dat seama ca are ureche muzicala, asa ca a cautat un profesor de canto si de doi ani ia lectii. In afara cursurilor, urmareste cu atentie diversi cantareti si incearca sa-si creeze propria imagine. Pe langa muzica, concurenta picteaza, deseneaza, danseaza si adora sa faca modelling. De-a lungul timpului a participat la multe festivaluri si concursuri, unde a obtinut nenumarate premii si trofee.

Dr. Bubble si Milkshake (Kurt si Iulia) au cucerit juratii in etapa preselectiilor cu un bubble show incredibil, aducandu-le tuturor aminte de copilarie. Pentru cea de-a treia semifinala LIVE, cei doi concurenti pregatesc un moment plin de culoare si frumusete. Kurt si Iulia sunt actori si de cativa ani au inceput sa faca arta cu baloane de sapun. Cei doi s-au cunoscut in 2013 in Londra, la o auditie pentru ”Faust”, spectacol regizat de Kurt. Iulia a obtinut atunci rolul Margaret si de atunci au inceput sa colaboreze si au creat noi spectacole. La sfarsitul anului 2013 au devenit un cuplu. In tot acest timp, au avut spectacole in Europa, dar si in Australia, Malaezia sau Quatar. Fiecare act artistic este la fel de important pentru ei, indiferent ca joaca in mediul rural sau in cadrul celui mai mare festival de teatru din lume.

La preselectii, Florin Budnaru si Luca Rubino au cantat Il mare calmo della sera si au adus atmosfera de la San Remo pe scena talentului. Cei doi au impresionat juriul cu vocile lor diferite, dar care se completeaza perfect, si se pregatesc intens pentru semifinala de vinerea aceasta. Florin canta de la 4 ani, a facut 4 ani vioara, 8 violoncel, canto clasic si a avut o trupa de punk. In 2011 a luat premiul pentru cea mai buna voce la opereta si musical, fiind singurul care are un premiu de musical international. Cu Luca s-a cunoscut in Italia, la un amfiteatru si sunt prieteni de 7 ani. In aceasta formula au aparut pentru prima data la Romanii au talent si sunt fericiti sa incante publicul din Romania cu talentul lor. 

Hera Zaulet si Marius Moldovan au adus la auditii un moment de dans contemporan plin de pasiune, iar acum sunt gata sa le prezinte telespectatorilor un alt numar extraordinar, care ii va face sa vibreze. Cei doi s-au cunoscut la facultate, Hera fiind studenta la Regie – Film, iar Marius la Coregrafie. Au participat la un spectacol impreuna si acolo si-au dat seama ca in aceasta formula pot face lucruri interesante. Prima data au dansat impreuna pentru licenta unei colege, dar nu au mai aparut in aceasta formula pe alte scene. In viitor isi doresc sa infiinteze o companie de dans contemporan. Hera a facut gimnastica ritmica de performanta 12 ani, este si actrita si face parte dintr-o trupa de teatru independent, iar Marius a facut dans sportiv 10 ani si filmeaza pentru diverse spoturi publicitare.

Lorelai Mosnegutu a impresionat o tara intreaga la preselectii cu vocea ei uluitoare si pofta de viata, iar Mihaela nu a ezitat atunci sa apese butonul auriu pentru ea. Vinerea aceasta, emotia va fi readusa pe scena talentului de catre Lorelai, care pregateste un moment surpriza. Fetita are o poveste de viata cutremuratoare. A fost abandonata la nastere, iar la 2 luni a fost luata in plasament. A inceput sa cante la gradinita, iar la 7 ani a intrat la Scoala Populara de Arte. Intr-un an a obtinut 37 trofee si 180 diplome, nu doar pentru muzica, ci si pentru teatru si creatii literare. Cursurile la orga le-a inceput acum trei ani, iar la scoala este olimpica la biologie si geografie. De mica a fost educata sa se bucure de orice moment din viata, indiferent de problemele de sanatate pe care le are. Lorelai este preocupata de felul in care se imbraca si iubeste sa petreaca foarte mult timp afara, in mijlocul oamenilor.

La preselectii, Ocru a interpretat o melodie hip-hop compusa de el, iar vineri, de la 20:30, va reveni la Romanii au talent cu o melodie cu un mesaj puternic, care spera sa ajunga la telespectatorii din intreaga tara.  In 2012, Ocru a intrat intr-o trupa de teatru care se ocupa in fiecare an de pregatirea unor spectacole in cadrul unor festivaluri in limba engleza, atunci jucand si primul sau rol. Dupa primul spectacol, a primit numai laude si i s-a spus ca are voce buna pentru hip-hop. Fiind pasionat de acest gen muzical, scria versuri, dar nu se gandea ca ar putea face ceva in acest domeniu. Pe langa muzica, concurentul deseneaza bine, obisnuia sa faca graffiti si crede ca este un actor destul de bun. Isi doreste ca oamenii sa afle cine este si ceea ce face.

Stefan Orheanu a adus dansul irlandez la auditii, iar miscarile lui au incantat publicul si juratii. Pentru cea de-a treia semifinala LIVE, Stefan a pregatit un moment complex, plin de energie. De cinci ani, concurentul face dansuri sportive. In 2012 s-a infiintat un club care facea si dansuri irlandeze, s-a inscris, a mers intr-o tabara la Viena si s-a indragostit de acest stil. A participat la campionate europene in Italia, Varsovia si Haga. In 2015, in Italia, a obtinut locul doi la un concurs european si s-a calificat la un concurs mondial care a avut loc in Glasgow. A mai participat la Romanii au talent in sezonul trei si a ajuns pana in semifinala, iar sezonul acesta a revenit pentru a demonstra ca a evoluat si ca poate castiga. 

Vineri, de la 20:30, cei zece concurenti vor face spectacol pe scena talentului si asteapta sa fie sustinuti si votati, pentru a ajunge in finala si a continua lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni