Zece semifinalisti sunt gata de primul spectacol LIVE Romanii au talent!

Zece semifinalisti sunt gata de primul spectacol LIVE Romanii au talent!

Vinerea aceasta, de la 20:30, incep marile spectacole LIVE Romanii au talent! Dupa zece editii de auditii pline de energie, emotie, umor, efervescenta si foarte mult talent autentic, juratii au ales cei 50 de semifinalisti, cu care ne vom intalni incepand de saptamana aceasta. 

Alexandru Oltean, Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Fang Shuang, Florin Nae, Florin Suciu Buh, Kicsi Csongor si Antonella Terrazas, Marius Mihaila, Nicoleta Tudorache si Tatiana Kundik sunt primii zece semifinalisti care vor urca vineri pe scena talentului pentru a doua oara si vor face tot posibilul sa impresioneze juriul si telespectatorii cu evolutia lor si momentele extraordinare pe care le pregatesc pentru etapa live-urilor.

Despre concurentii din prima semifinala LIVE Romanii au talent

Alexandru Oltean a facut gimnastica artistica 12 ani si a facut trecerea catre dans pentru ca obisnuia sa mearga la cursuri de breakdance, fiind indragostit de acest stil. A participat la concursuri importante la nivel mondial, printre care ESDU DANCE STAR 2016 – Croatia, unde a obtinut premiul pentru cel mai bun dansator. ”Participarea mea la Romanii au talent inseamna un nou mod de a-mi exprima ideea si conceptul despre libertate. Toata lumea imi sustine participarea la show si e alaturi de mine.”, a spus Alexandru.

Ansamblul Kozaciok s-a infiintat in urma cu sapte ani. Cei 29 de membri ai grupului pun foarte multa pasiune in ceea ce fac, sunt foarte disciplinati si extrem de muncitori, iar cea mai mare dorinta a lor este aceea de a-si putea cumpara cizme speciale pentru dans, sa aiba spatiul lor in care sa exerseze si sa construiasca un loc de joaca pentru copiii de la ei din sat. ”Ne-am inscris la Romanii au talent deoarece credem ca putem impresiona si putem face spectacol pe scena.”, au spus membrii ansamblului.

Antonina Goloseev danseaza din clasa intai, dar practica strip plastic de patru ani. A mers la un antrenament si de atunci a stiut ca asta isi doreste sa faca. Este campioana de doua ori in Ucraina cu acest gen de dans. Cand avea 5 ani, a locuit jumatate de an la Bucuresti impreuna cu parintii. Antonina provine dintr-o familie de artisti, mama ei canta la pian, compune poezii, iar sora ei canta si picteaza. Despre participarea la Romanii au talent, concurenta spune incantata: ”Vreau sa aduc in Romania acest gen de dans, strip plastic, si sa fac un spectacol memorabil.”.

Fang Shuang studiaza muzica de la 5 ani, atunci cand a inceput sa ia lectii de pian, pe care le-a continuat pana la 12 ani. O perioada a facut pauza, iar de la 16 ani, dupa ce i s-a schimbat vocea, a inceput cursurile de canto clasic. Chiar daca Romania nu a fost initial alegerea lui, a venit aici impreuna cu parintii si in urma cu 11 ani a intrat la Conservator, fiind fericit de aceasta alegere. Despre participarea la Romanii au talent, Fang spune: ”imi doresc ca lumea sa afle ca stilul canto clasic nu inseamna doar a canta opera, e mult mai mult de atat.”.

Florin Nae studiaza la Liceul de Arta din Ploiesti, a mai cantat pana acum la Filarmonica din Ploiesti, iar idolii lui sunt Angela Gheorghiu si Ana Netremko. Florin isi doreste nespus sa devina un artist cunoscut si apreciat, iar oamenii sa fie incantati de muzica lui. ”Vad Romanii au talent ca pe o provocare de a ma obisnui cu publicul. Pentru mine, nu este o competitie, este un spectacol pe care il ofer publicului. Daca as castiga, as vrea sa-mi ajut familia  si sa-mi asigur studiile muzicale.”, spune concurentul.

Florin Suciu Buh si-a descoperit talentul dupa terminarea facultatii de teatru din Cluj, atunci cand, pentru a putea avea un trai decent, a fost nevoit sa faca ceva original, ceva ce nu exista inca in Romania: magie si ventrilocie. A fost nevoit sa invete multe pentru a putea sa isi construiasca un spectacol complex: desen, grafica, animatie 2D, sculptura, tamplarie. ”Prin participarea la Romanii au talent vreau sa arat lumii intregi ce pot sa fac. Vreau sa vad daca acest gen de spectacol ar prinde la un public mai larg. Familia este alaturi de mine atat timp cat o sa prezint ceva de calitate.”, spune  Florin.

Kicski Csongor si Antonella Terrazas se cunosc de aproape patru ani, au facut cunostinta la o serata de tango argentinian, au inceput sa danseze impreuna in urma cu un an si jumatate si sunt foarte buni prieteni. Pana acum, au aparut impreuna pe scene de teatru din tari precum Rusia, Argentina, Italia, Turcia, Franta si multe altele. Despre participarea la Romanii au talent, cei doi au spus: ”Participarea la emisiune inseamna pentru noi promovarea tangoului la nivel national. O provocare si o experienta pe care ne dorim sa o traim pana in finala.”.

Marius Mihaila isi doreste sa-si ajute bunicii, asa cum au facut-o si ei pentru el, si ar vrea sa-si schimbe viata, sa lucreze, cel mai mare vis al sau fiind acela de a avea o casa de productie, sa poate face ceea ce-i place si sa nu depinda de nimeni. Marius a descoperit muzica atunci cand era copil, ca remediu la problemele pe care le avea. ”Prin participarea la Romanii au talent vreau sa dovedesc lumii ca exista speranta dincolo de suferinta, ca exista curaj dincolo de frica. Vreau sa dovedesc lumii si celor care ma asculta ca am avut o tarie de luptator in mine si nu am de gand sa renunt acum, cand stiu ca sunt aproape de batalia finala!”, a spus concurentul.

Tatal Nicoletei Tudorache a cantat la tambal, acest instrument existand dintotdeauna la ea in casa. Concurenta provine dintr-o familie de muzicieni: ea canta la tambal de la 9 ani, sotul ei canta la orga, iar fiica ei este violonista. De la tatal ei a mostenit acest talent, iar familia este alaturi de ea in tot ceea ce face. ”Participarea mea la Romanii au talent reprezinta o provocare, dar mai ales o promovare a mea. Toti apropiatii ma sustin si ma bucura acest lucru.”, spune Nicoleta.

Tatiana Kundik face acrobatii pe sfoara, iar acest lucru reprezinta profesia ei, stilul ei de viata si modul in care gandeste. Concurenta calatoreste in diverse tari si participa la multe spectacole de circ sau cabaret. La inceput a fost autodidacta, dar dupa ceva timp a inceput cursurile la Colegiul de circ din Kiev. Admira artistii de burlesque, de cabaret, dansatorii si acrobatii. ”Vreau sa le arat romanilor talentul meu. Ceea ce fac eu este un gen foarte vechi de circ, in stil cabaret, dar cu elemente noi. Daca voi castiga Romanii au talent, vreau sa fac un show de circ intr-un gen nou: in stil erotico-romantic.”, a spus Tatiana.

In numai patru zile, vom urmari zece momente spectaculoase si vom avea parte de foarte multe surprize in primul spectacol LIVE al sezonului #7epic Romanii au talent.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni