• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • „Cel mai intens mod de a spune o poveste”! Andra a apăsat butonul auriu: Românii au talent, lider de audiență

„Cel mai intens mod de a spune o poveste”! Andra a apăsat butonul auriu: Românii au talent, lider de audiență

„Cel mai intens mod de a spune o poveste”! Andra a apăsat butonul auriu: Românii au talent, lider de audiență

„Dacă nu ai nebunia de a risca, nu vei fi niciodată cel mai bun”, a spus aseară Dragoș Bucur, ca un mesaj de încurajare pentru unul dintre concurenți. Însă devine clar cu fiecare an că această nebunie frumoasă stă la baza pregătirii tuturor curajoșilor care vin în fața juraților și că asta îi face să strălucească mai puternic, să devină memorabili în fața tuturor celor de acasă, care trăiesc toate edițiile la cote maxime de emoție.

Un fost balerin și acrobat, acum profesor, sigur pe faptul că talentul înseamnă antrenament a pășit aseară pe scenă pentru a arăta că este un „actor fizic”. Marco Cristoferi, de 37 ani, a venit din Italia cu o poveste care arată că furia, supărările pot fi eliminate prin dans... un dans de neuitat! „Încă încerc să-mi explic ce-ai făcut. Atât de scurt și de spectaculos”, a spus Bobo după ce l-a urmărit pe Marco, completat de Andi, care a ținut să adauge: „Ai venit ca o binecuvântare”.

Impresionată de mișcările lui, de mesajul transmis, Andra a apăsat butonul auriu și l-a trimis direct în semifinale: „Este interesant cum un dansator te poate face să trăiești melodia. A fost cel mai intens mod de a spune o poveste”

Cea de-a șaptea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 24.07. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13,6 puncte de rating și 43,5% cotă de piață, față de locul 2 - care avea doar 2,7 puncte de audiență și 8,6% share. De-a lungul difuzării, peste 2,5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scană, iar în minutul de aur, la ora 21.45, peste 3,1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora trei sau patru „DA” sunt: Iustina Lipovanu, Ansamblul de Vest, Sweet Darkness Duo, Victoria Ștefan, Alex Ștefănescu, Teodora Vasilchi, Cristiana Radu, Nicolas Ribs, Andrei Șerban, Silke Pan, Christall Sound Trio, Angela Gherman și Trupa Squad Up. 

Vinerea viitoare, pe 10 martie 2023, de la ora 20.30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon „Românii au talent”, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni