Zametheea, finalista sezonului 12 Românii au talent: ”Am simțit că am făcut față provocării”

Zametheea, finalista sezonului 12 Românii au talent: ”Am simțit că am făcut față provocării”

Au trecut peste două luni de la marea finală a sezonului 12 Românii au talent. Super concurenții care au fost votați de public au oferit momente de neuitat și le-au arătat celor de acasă că munca și dedicarea lor a fost apreciată și îi poate duce tot mai sus. 

Printre aceștia s-a aflat și Zametheea, cea care a oferit un monolog încărcat de emoție, cu un mesaj extrem de puternic și care a fost lăudată de jurați pentru puterea ei și pentru curajul de a promova astfel de creații. 

Despre întreaga experiență, tânăra spune că a fost: ”un mediu de învățare, startul comunicării/conectării cu mulți oameni, bucuria de a cunoaște oameni noi și profesioniști în domenii conexe cu cel studiat de mine, dar și primul contact cu televiziunea(din perspectiva celui care apare pe ecran)”.

Indiferent de cât timp ar trece de la finalul sezonului, concurenta nu poate uita de seara în care a fost sigură că totul s-a legat exact așa cum visa: ”momentul semifinalei, când mi-a ieșit exact așa cum mi-am propus parcursul și am simțit că foarte mulți oameni rezonează cu munca și imaginea mea, că am făcut față provocării, că a arătat bine, că am lucrat fain cu întreaga echipă”. 

Cu zâmbetul pe buze și convinsă că participarea a fost una benefică pentru ea și activitatea ei, Zametheea a spus: ”Mi-a creat un nou portofoliu fain, a permis mai multor oameni să afle ce lucrez/cu ce mă ocup, mi-a dat startul unor noi proiecte cu oameni care m-au descoperit cu această ocazie, mi-a oferit bucuria de a fi validată de public și încrederea că oamenii sunt interesați de tipul de content pe care îl creez:)”.

Dacă și tu vrei să simți cum viața ți se poate schimba după ce ai urcat pe cea mai importantă scenă a show-urilor de televiziune din România, dacă vrei să arăți tuturor cât ești de talentat, atunci te poți înscrie deja pentru sezonul 13 AICI! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni