• PRO TV
  • Yeva Shiyanova, show pe scena de la "Romanii au talent". A dansat in faina, iar acum a revenit cu un numar incendiar

Yeva Shiyanova, show pe scena de la "Romanii au talent". A dansat in faina, iar acum a revenit cu un numar incendiar

Yeva Shiyanova, show pe scena de la "Romanii au talent". A dansat in faina, iar acum a revenit cu un numar incendiar

Ultima Semifinala LIVE "Romanii au talent" a adus in fata telespectatorilor 12 reprezentatii de senzatie, printre care s-a numarat si momentul pus in scena de tanara Yeva Shiyanova.

In etapa trecuta a competitiei, Yeva Shiyanova a dansat in faina si a lasat juratii fara cuvinte. Tanara de 23 de ani a facut balet timp de 8 ani, iar acest lucru a ajutat-o enorm atunci cand a urcat pe scena de la "Romanii au talent". Gratioasa si sexy in acelasi timp, Yeva a reusit sa cucereasca audienta cu miscarile sale de dans, dar si cu recuzita folosita. Publicul si juriul au ramas surprinsi sa vada un dans senzational, executat in faina. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

In ultima semifinala "Romanii au talent", Yeva Shiyanova a demonstrat ca nici dansul la bara sau baletul nu-i sunt straine. Machiajul, costumatia si recuzita au ajuta pe Yeva sa surprinda inca o data, momentul sau fiind unul demn de o semifinala "Romanii au talent".

Yeva a pus in scena un spectacol grandios de talent. Juriul a ramas uimit la finalul prestatiei sale, toti cei patru considerand ca aceasta merita sa ajunga in marea finala. Emotionata, Yeva le-a multumit membrilor juriului pentru sustinere si a iesit din scena in aplauzele publicului. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni