• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un truc cu carti care se poate face numai pe nisip. N-are cum sa nu-ti iasa din prima: e super simplu, dar efectul e WOW: VIDEO

Un truc cu carti care se poate face numai pe nisip. N-are cum sa nu-ti iasa din prima: e super simplu, dar efectul e WOW: VIDEO

Un truc cu carti care se poate face numai pe nisip. N-are cum sa nu-ti iasa din prima: e super simplu, dar efectul e WOW: VIDEO

Vlad Grigorescu isi dezvaluie unul dintre secrete: un truc cu carti de joc, cu care sa-ti distrezi toata gasca de prieteni la mare.

"Ai nevoie de un pachet normal de carti de joc, din care scoti in prealabil cei patru asi, pe care apoi ii ingropi in nisip. Presari peste un strat cat mai subtire de nisip, in asa fel incat sa ii acoperi de tot si faci un semn ca sa stii unde ai pus primul si ultimul as.

Rogi un prieten sa amestece pachetul si sa taie cu aproximatie la un sfert din pachet, pe care il iei si il pui peste primul pas. Prietenul mai taie inca o data o treime din pachet, pe care o pui peste al doilea as, si tot asa.

La final ii spui: “Desi ai amestecat cartile si ai taiat unde ai vrut tu, acum o sa-ti arat, am ajuns la asul de inima neagra, asul de inima rosie, asul de romb si asul de trefla”. Tot ce ai de facut este sa intorci si cartea din nisip, iar acesta este un truc care se poate face numai pe plaja" spune Vlad, care explica pas cu pas trucul in filmuletul de mai jos:




 

Vlad Grigorescu, unul dintre finalistii "Romanii au talent" din al treilea sezon, se pregateste pentru “unul dintre cele mai tari show-uri de mentalism din lume”.
 

Mentalistul de 26 de ani vrea sa demonstreze lucruri bizare si aparent imposibile intr-un show la teatrul Nottara, marti, pe 18 iunie

Spectacolul este plin de intorsaturi si surprize. Va fi un show interactiv in care toti spectatorii vor participa direct, inclusiv abonatii Voyo.ro care vor putea vedea live si exclusiv spectacolul MAINE SEARA, de la 20:00.


 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni