Vlad Gherman si Rafael Tudor - baietii veseli din "La-La Band"

Vlad Gherman si Rafael Tudor - baietii veseli din "La-La Band"

Sunt tineri, veseli, talentati, iubesc muzica si canta oriunde si oricand. Vlad Gherman si Rafael Tudor sunt colegi de trupa in “La-La Band” si foarte buni prieteni.

Rafael Tudor stie de unde a mostenit vocea – „de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni”. La 5 ani asculta Demis Roussos si-l imita, cu succes, smulgand aplauze din partea vecinilor. Acum are 18 ani, este elev in clasa a XI-a la Liceul Spiru Haret, si crede despre  “La-La Band” ca:  "Este o sansa minunata, numai ca eu nu o vad ca pe o colaborare ci mai degraba este o prietenie foarte stransa cu o gasca de nebuni, o prietenie in care toti suntem foarte atasati unii de altii”, marturiseste Rafael. „ Nu am un gen favorit, am mai multe dar am sa enumar cateva: rock clasic, indie si alternativ, pop, reggae, drum an bass si dubstep. Si imi plac: Red Hot Chili Peppers, Nero, Metallica, Adele, Bon Jovi, Dire Straits", spune baiatul vesel din „La-La Band”

Atat pentru Rafael cat si pentru Vlad Gherman "La-La Band inseamna o familie in care toti avem un numitor comun: muzica”.

Vlad Gherman, pentru prieteni Dutzu, are 18 ani, este elev in clasa a XI-a la Scoala Centrala si ii place sa faca...karaoke. Canta oriunde gaseste un microfon si public care sa-l asculte. Este ghidat in viata de un motto sugestiv: "Secretul succesului: Cazi de sapte ori, te ridici de opt".

Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni