• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • ACUM, toti ochii sunt pe finala Romanii au talent! Holograf si Brio Sonores sunt invitatii speciali din marea finala

ACUM, toti ochii sunt pe finala Romanii au talent! Holograf si Brio Sonores sunt invitatii speciali din marea finala

ACUM, toti ochii sunt pe finala Romanii au talent! Holograf si Brio Sonores sunt invitatii speciali din marea finala

Au mai ramas doar cateva ore pana la marea finala Romanii au talent! Juratii sunt pregatiti sa vada evolutia celor 15 finalisti si momentele spectaculoase pe care acestia le-au pregatit pentru ultima etapa a competitiei, iar Smiley si Pavel Bartos se pregatesc sa aduca in casele romanilor un show de exceptie. Astazi, telespectatorii isi vor vota in direct preferatii si il vor alege pe castigatorul titlului de cel mai talentat roman, dar si pe cel al premiului de originalitate.

Pe langa reprezentatiile pline de talent autentic ale concurentilor, invitatii speciali vor veni cu surprize si vor crea show-uri de exceptie pe scena talentelor.

Castigatorii sezonului trecut Romanii au talent, Brio Sonores, au pregatit un moment special pentru aceasta ocazie si vor canta in premiera un cover al unui hit international, transformat in varianta proprie.

Entuziasmati si plini de energie, cei sapte baieti au declarat: “Venim cu un dor nebun. Ne este extrem de dor de emotiile traite pe scena acestui minunat show si de publicul cald si primitor. Vineri vom canta in premiera o melodie cunoscuta, pe care o vom aduce in stilul Brio Sonores. Suntem nerabdatori sa vedem reactia publicului si sa facem cunostinta cu finalistii acestui sezon.”

Si Holograf va urca diseara pe scena Romanii au talent. Celebra trupa va canta una dintre cele mai recente melodii, De cate ori sa te iubesc, care beneficiaza si de un videoclip de exceptie, in care joaca maestrul Radu Beligan si tinerii actori Ada Condeescu si Adi Nartea.

"Suntem foarte incantati ca vom avea ocazia sa cantam noul nostru single, De cate ori sa te iubesc, celor mai talentati romani atat concurenti, cat si spectatori. Trupa Holograf a sustinut intotdeauna tinerele talente si ne bucuram ca acum vom avea ocazia sa petrecem o seara speciala alaturi de acestea", au declarat membrii trupei Holograf.

Eroii din finala dau ultima batalie in aceasta seara. Telespectatorii vor avea parte de momente memorabile, emotii, pasiune, energie, vibratie si efervescenta, toate intr-un decor spectaculos,  pe cea mai cunoscuta scena a talentelor.

Astazi, de la 20:30, numai la PRO TV, romanii sunt asteptati sa il aleaga dintre cei 15 concurenti pe cel care merita titlul de erou national si premiul de 120.000 de euro, dar si cel mai original talent, care va fi premiat cu 10.000 de euro!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni