Vineri seară, copiii îi vor impresiona pe jurați cu momentele de pe scena talentului!

Vineri seară, copiii îi vor impresiona pe jurați cu momentele de pe scena talentului!

Mâine, de la 20:30, concurenții fac totul posibil să-i impresioneze pe cei patru jurați de la Românii au talent! Andi Moisescu: ”Este sezonul copiilor care trăiesc într-o altă dimensiune și mai coboară și pe la noi” 

De la prezențe care îl vor face pe Andi Moisescu să spună: ”La prima vedere pare imposibil, dar totul e posibil când vrei” la cele care nu îl vor convinge pe Mihai Petre: ”Din păcate, nu a fost seara voastră”, noua ediție le va oferi telespectatorilor cele mai puternice sentimente. 

Copiii îi vor surprinde pe jurați și le vor da ocazia să se bucure de talent autentic, de muncă și de emoții transmise în fiecare clipă petrecută pe scenă.”Emoțiile sunt în burtă, nu le folosesc pe scenă”, va spune un puști de 6 ani înainte de a urca pe scenă pentru a arăta cum se îmbină pasiunea pentru matematică și muzica clasică.

O tânără de 15 ani va reveni în țară și le va prezenta juraților pasiunea ei pentru dans, reușind să-l facă pe Andi Moisescu să exclame: ”Este sezonul copiilor care trăiesc într-o altă dimensiune și mai coboară și pe la noi”. 

”Mă bucur că ai venit, deoarece nu știam de acest sport” și ”Iubesc deschizătorii de drumuri”, vor declara Andra și Mihai Petre la finalul unui moment care va impresiona prin dexteritate și expresivitate. Ce talent va prezenta concurenta în fața juraților, aflăm mâine seară!

Tot vineri seară, Nea Dudu din Mârșa va demonstra că talentul nu are vârstă! La 83 de ani, este cel mai vârstnic concurent care urcă pe scena Românii au talent în acest sezon. El este decis să arate că pasiunea moștenită de la tatăl său pentru vioară merită să fie văzută de toți românii.

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni