Vineri, la "Romanii au talent": Mihai Petre, invitat la dans de o doamna de peste 80 de ani

Vineri, la "Romanii au talent": Mihai Petre, invitat la dans de o doamna de peste 80 de ani

Show-ul va fi transmis LIVE si pe voyo.ro! Cea de-a patra editie a show-ului “Romanii au talent”, difuzat de ProTV astazi, 9 martie, de la ora 20:30 scoate juriul la dans! Mihai Petre primeste o invitatie de nerefuzat.

O doamna de peste 80 de ani prezenta in concurs, a venit hotarata sa il invite la un vals sau tango pe temutul jurat. Desi talentul doamnei este de a compune si de a recita, aceasta nu a vrut sa paraseasca scena fara a dansa inainte cu Mihai Petre, dorinta care de altfel i-a fost indeplinita!


Vezi integral pe voyo.ro cea de-a treia editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent
  

Un alt invitat surpriza al editiei de pe 9 martie este Nea Marin. Prezent la show-urile “Romanii au talet” din tara, acesta a ajuns la Constanta chiar pe scena show-ului, alaturi de Smiley si Pavel Bartos, intr-o demonstratie de dans popular pe drum&bass.

Editia de vineri, 9 martie, va aduce in fata telespectatorilor talente neasteptate, emotionante, la care nu s-ar fi asteptat nicio clipa si care starnesc reactii incredibile din partea celor trei jurati: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu. Emotia si tensiunea vor ajunge la asemenea cote, incat Andra va fi pusa la grea incercare in cea de-a patra editie a show-ului “Romanii au talent”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni