ASTAZI, la Romanii au talent, Mihaela Radulescu afla cele mai nepotrivite replici de agatat!

ASTAZI, la Romanii au talent, Mihaela Radulescu afla cele mai nepotrivite replici de agatat!

Nu ne duce pe noi imaginatia cat ii duce pe ei curajul sa se arate unei tari intregi si sa-si prezinte cu mandrie talentul in cadrul celui mai iubit show de divertisment, Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, scena va fi plina de pasiune, efervescenta si vibratie, telespectatorii vor urmari momente uluitoare, dar si cel de-al doilea golden buzz al sezonului 8, un numar special, care i-a vrajit pe toti cei prezenti in sala prin energia transmisa.

Mihaela Radulescu li se alatura unor concurenti pe scena, pentru a afla cele mai nepotrivite replici de agatat într-un moment de improvizatie aplaudat indelung de toti cei prezenti în sala, care rad cu lacrimi. ”Aia cu regizorul ce misto a fost!”, spune Andi, iar Mihaela continua: ”Agatatul asta la televizor, în fata camerelor, a fost destul de periculos, ca un sport extrem, dar pana la urma oamenii au avut atat de mult umor si au fost atat de buni, incat nu te puteai supara pe ei.”.

Tot vineri vedem si la care replica Mihaela ramane fara cuvinte, iar un concurent ii spune: ”Imi cer scuze, Mihaela, imi cer scuze!”.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni