• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vineri a fost vreme excelenta pentru talent! Florin Calinescu a apasat Golden Buzz pentru un numar de beatbox!

Vineri a fost vreme excelenta pentru talent! Florin Calinescu a apasat Golden Buzz pentru un numar de beatbox!

Vineri a fost vreme excelenta pentru talent! Florin Calinescu a apasat Golden Buzz pentru un numar de beatbox!

Vineri ne-am bucurat de o noua editie epica Romanii au talent, in care talentul si-a spus cuvantul si a fost prezent in cele mai diverse forme. 

Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, au analizat fiecare moment, s-au distrat impreuna cu concurentii veniti pentru prima data pe scena talentului, dar şi cu cei care au revenit in acest sezon al show-ului, au avut replici spumoase si discutii extrem de interesante in pauzele de filmare. 

Momente de canto, mentalism, pantomima, dans, hand balance, pictura, flair bartending, roller skating sau beatbox au fost prezentate in cea de-a cincea editie Romanii au talent, iar concurentii au reusit sa transmita fie emotie si sensibilitate, fie foarte mult umor, voie buna si energie. Indiferent de atmosfera creata, reprezentatiile au produs un spectacol complet. Al patrulea golden buzz al sezonului #7epic a fost apasat vineri de Florin Calinescu pentru Beniamin Dumbravan, pustiul fenomen care a facut beatbox si a reusit sa-i lase pe toti fara cuvinte si sa primeasca toata aprecierea publicului.

A cincea editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.8 puncte de rating si 54.3% share, de opt ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.6 puncte de rating si 6.9% share.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:29 – 23:20, la nivel national, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:05, aproape 4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenti pregatiti sa duca talentul la un nou nivel

Lucca si Anca Lucian au fost primii concurenti care au reusit vineri sa impresioneze juratii. Cei doi au prezentat un numar complex de mentalism si au rugat persoane din public sa li se alature pe scena pentru acest moment. Andi, Mihaela, Andra si Florin au fost fascinati si in acelasi timp socati de ceea ce au vazut. ”Am vazut ceva pentru care noi nu avem explicatii. Eu nu am vreo explicatie pentru asta. A fost uimitor, un show adevarat. M-am simtit ca in Las Vegas si voi doi erati cele mai mari vedete. Felicitari!”, a spus Mihaela, iar concuretii au obtinut la final 4 DA.

Ansamblul vocal-instrumental Orchestra Tharmis a cantat fara cusur si a adus pe scena un moment antrenant, plin de energie si multa voie buna. Juriul a fost incantat de concurenti si de bucuria transmisa si i-a aplaudat pentru numarul prezentat. ”Ce-ai facut, Bobita? Ai rupt scena! ii gasesc un singur defect momentului, daca-mi permiti: l-as vedea si mai potrivit dupa 12 noaptea, dar cu conditia sa nu se sfarseasca pana dimineata.”, le-a spus Andi. Concurentii au parasit scena cu 4 DA.

Ionut Marcu a adus pantomima in cea de-a cincea editie Romanii au talent. Concurentul a jucat intr-un stil inedit, extrem de amuzant, o scena din celebrul film de actiune James Bond. La finalul reprezentatiei a primit 3 DA de la Andi, Mihaela si Andra si NU de la Florin, care i-a spus lui Ionut: ”Dragul meu, chiar si in pantomima trebuie sa rezolvam niste situatii, stii bine chestia asta. Dar, overall, cred ca e un James Bondut destul de interesant.”.

Viorel Stanescu zis si Viorel talent a revenit la Romanii au talent pentru a face spectacol si a reusit! A cantat melodia Atlantis is calling, juratii si Smiley si Pavel au mers pe scena alaturi de el si au dansat, iar publicul a fost in picioare si i-a aplaudat prestatia ovaţionand. Şi Razvan Fodor a vrut sa asiste la acest moment unic şi a venit sa simta de aproape energia de pe scena si din culise. ”Pentru mine, ai facut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu pe masa. N-a facut nimeni acest lucru. Jos palaria in fata ta!”, i-a spus Andra. Viorel a obtinut 3 DA de la Andi, Mihaela si Florin si NU de la Andra.

Senioarele din Timisoara au incantat publicul si juratii cu un dans popular si cu unul modern. Doamnele au reusit sa transmita bucurie si foarte multa energie, Andi, Mihaela, Andra si Florin s-au miscat si ei in ritmul muzicii, iar Smiley a invatat cativa pasi noi de dans. ”Ce sa zic, dragilor... Abia astept sa ies la pensie si sa vin acasa.”, le-a spus Florin. Concurentele au primit 4 DA.

Daniel Visan a prezentat vineri un numar de hand balance. Acrobatiile realizate de el le-au taiat rasuflarea tuturor celor prezenti in sala, mai ales publicului feminin. Juratii au fost extrem de atenti la reprezentatia lui Daniel si au analizat fiecare element executat, iar la final au acordat 4 DA. ”Noi, fetele, am vrea si asa ceva la Romanii au talent, pentru ca e o bucurie. Esti foarte bun, numarul tau e foarte original, ai echilibru si se poate baza omul pe tine, ceva de speriat.”, i-a spus Mihaela.

Ocru studiaza foarte mult pentru a-si dezvolta talentul, iar vineri a venit la Romanii au talent si a interpretat o melodie rap compusa de el. Juriul si Smiley si Pavel au dansat si au fost uimiti de rapiditatea cu care poate canta concurentul, iar la final l-au rasplatit cu 4 DA. ”Ia-ti si pasaport si viza de America! Esti foarte bun!”, i-a spus Andi, extrem de incantat de reprezentatia lui.

31 de fetite carismatice au urcat pe scena si au inundat-o cu frumusete, culoare si efervescenta. Membrele trupei AS au fost sclipitoare, au fermecat juratii cu un numar de dans modern, s-au sincronizat perfect si au transmis multa voie buna. ”Trebuie sa va marturisesc ca un moment ca al vostru il asteptam aici, la Romanii au talent. Atata energie n-am mai vazut de ceva vreme. Nu stiu cine va coordoneaza, dar o face tare bine.”, le-a spus Andra, iar concurentele au primit 4 DA.

De la Inspectoratul pentru situatii de urgenta, direct pe scena Romanii au talent! Dan Tolu a glumit cu juratii, a fost dezinvolt si a reusit sa-i surprinda pe toti cu momentul prezentat. Le-a dat emotii la inceput, lasandu-i sa creada ca va face striptease, insa a cantat la nai melodia Besame mucho si a produs o stare de visare in sala. La final a primit aplauze si 4 DA, iar Florin i-a spus zambind: ”Jur, cand te-ai intors, am zis ca rupi alea de pe tine. incepi un dans la propria bara...da...”.

David Neamtu a cantat la o vioara veche de peste 200 de ani, din care sunetele au iesit fermecate, pline de greutate şi istorie. Concurentul a adus ritmul in sala si a incantat juriul cu o interpretare fara greseala. Publicul s-a ridicat si l-a aplaudat indelung, iar talentul i-a fost rasplatit cu 4 DA. ”Pentru mine a fost ca o poveste de amor, superb!”, i-a spus Mihaela.

Spectacolul a continuat in pasi de dans. Irksousi Mohamed a prezentat vineri un moment incredibil de street dance, iar miscarile lui perfecte au sensibilizat publicul şi juriul, reusind sa ajunga foarte usor la sufletele tuturor. Fascinati de reprezentatia concurentului, juratii au acordat 4 DA. ”Mohamed, esti extraordinar! Foarte bun esti! Bravo!”, i-a spus Andra.

Cu un zambet molipsitor, Anka a urcat pe scena pentru a cuceri juratii cu talentul ei. Concurenta a interpretat piesa I dreamed a dream, iar vocea ei puternica a rasunat in intreaga sala, creand un moment emotionant, aplaudat indelung de public. Prestatia sa a fost apreciata si laudata, iar la final a obtinut 4 DA. ”Mie-mi pare rau ca romanii trebuie sa plece in Italia ca sa ne demonstreze cum sunt ei de fapt atunci cand vor: si muncitori, si talentati. Bravo, Anka!”, i-a spus Andi.

Bogdan Stangaciu a urcat pe scena foarte sigur pe el si convins ca va impresiona juriul Romanii au talent. A prezentat un numar de flair bartending, a adus multa energie si a facut un adevarat spectacol. ”in general ma plictisesc foarte tare la momentele astea si admit cinstit. La tine mi-a placut ca toata treaba asta a fost chiar de show. Mai arati si misto, ai si farmecul tau, e o combinatie care pana la urma a iesit castigatoare si, de ce nu, e si asta un talent.”, i-a spus Mihaela. Bogdan a obtinut la final 4 DA.

Un moment de roller skating fascinant! Radu Mititelu si Olena Mititelu au adus vineri vibratia si suspansul in cea de-a cincea editie Romanii au talent! Cei doi concurenti au dansat pe role, au facut piruete, sarituri si elemente acrobatice si au reusit sa impresioneze. Cuceriti de ceea ce au vazut pe scena, juratii au acordat 4 DA. ”Eu sunt subiectiv la acest moment, pentru ca am facut sapte ani patinaj viteza si am fost intotdeauna fascinat de patinatorii de artistic. Recunosc sincer, mai mult de ele. Va multumim foarte mult ca ati venit sa ne imbogatiti spectacolul cu numarul vostru.”, le-a spus Andi.

Ultimul moment al serii a fost prezentat de Beniamin Dumbravan. Pustiul de 14 ani a facut beatbox si i-a socat pe jurati cu talentul lui, care s-au intrebat de multe ori cum poate scoate acele sunete. Daca sezonul trecut Florin Calinescu nu rezona cu beatbox-ul, in sezonul #7epic juratul a fost cucerit complet de Beniamin si de momentul prezentat de el, a apasat butonul auriu si a mers imediat pe scena sa-l imbratiseze. ”Nu pot sa-mi imaginez cum pot sa iasa atatea sunete pe o singura gura si altii vin cu sute de mii de guri si instrumente si nu se intampla chestia asta. Nu banuiam ca la o astfel de aparitie o sa-mi creezi o astfel de emotie, dar asta este scopul emisiunii, sa vina cineva sa rupa gura targului.”, a spus Florin.

Cea de-a cincea editie Romanii au talent a adus foarte multe surprize, concurenti gata sa cucereasca o tara intreaga si talent autentic. Saptamana viitoare, vineri, de la 20:30, cel mai tare show de divertisment revine cu noi momente fenomenale, povesti impresionante, emotie, vibratie si distractie cat curpinde!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni