• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • VIDEO Vezi AICI cele mai tari momente din primele doua semifinale de la Romanii au Talent. Tu decizi cine ajunge in finala!

VIDEO Vezi AICI cele mai tari momente din primele doua semifinale de la Romanii au Talent. Tu decizi cine ajunge in finala!

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO</span> Vezi AICI cele mai tari momente <span style="color:#f00;">din primele doua semifinale de la Romanii au Talent.</span> Tu decizi cine ajunge in finala!

Unicul vot care conteaza este al tau! Doar tu poti sa-i alegi dintre semifinalisti pe cei care vor merge in finala din 25 aprilie de la “Romanii au talent”!

Mecanismul de vot este simplu! Dupa prestatiile celor 12 concurenti de la fiecare semifinala in parte, se da START VOT. Din acel moment, pana cand se anunta STOP VOT, poti sa-i votezi prin sms pe semifinalistii pe care-i doresti in finala.

CLICK AICI si intra pe ROMANII AU TALENT si vezi cele mai tari momente VIDEO


La fiecare semifinala, cei clasati pe locurile unu si doi, in urma voturilor prin sms, vor merge direct in finala. Al treilea finalist va fi desemnat de juriu, care va putea sa aleaga pe unul dintre concurentii aflati pe locurile trei si patru.

CLICK AICI si intra pe ROMANII AU TALENT si vezi cele mai tari momente VIDEO >>

Marele castigator va fi ales pe 25 Aprilie, a doua zi de Paste, cand ProTv va difuza in direct FINALA “Romanii au talent”.

Nu uita! Doar votul tau conteaza!

Vezi AICI concurentii din Semifinala 3 - vineri, 8 aprilie

Vezi AICI concurentii din Semifinala 4 - sambata, 9 aprilie

Vezi mai multe pe Romanii au talent
Vezi mai multe pe Romanii au talent
Vezi mai multe pe Romanii au talent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni