• PRO TV
  • VIDEO. Cum petrec Pastele Adela Popescu si Radu Valcan si ce traditii ii entuziasmeaza cel mai mult

VIDEO. Cum petrec Pastele Adela Popescu si Radu Valcan si ce traditii ii entuziasmeaza cel mai mult

VIDEO. <span style="color:#f00;">Cum petrec Pastele Adela Popescu si Radu Valcan</span> si ce traditii ii entuziasmeaza cel mai mult

Afla ce vor face Adela Popescu si Radu Valcan de Paste.

"Mergem la slujba de Inviere. In fiecare an mergem. Cand eram mica stiam tot prohodul, chiar si acum mai tin minte melodii ale celor 3 statii.  Respectam traditiile de Paste, slujba de Inviere, slujba de a doua zi de dimineata, in duminica Pastelui... Apoi, cand ne intoarcem de la biserica, mergem la padure si mancam o masa campeneasca, iar baietii joaca fotbal. Este foarte relaxant si distractiv in acelasi timp", spune Adela Popescu

"La noi nu exista traditia cu Iepurasul de Paste, dar intotdeauna cand merg in vizita la parintii mei le cumpar cadouri.  Vopsim oua de toate culorile acum, mai demult, cand eram mica, foloseam diverse metode, spre exemplu se inveleau ouale intr-un ciorap si se punea o frunza, formand astfel un model pe ele. Si acum mai vopsim oua cu diverse forme, sunt haioase", mai afirma artista.

"Voi petrece Pastele cu familia, bineinteles, sambata si duminica la Susani, la parintii mei, iar luni cu familia lui Radu, la Bucuresti", a mai declarat Adela foarte entuziasmata.

"De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca sarmalele, salata de boeuf, drobul, cartofii prajiti, branza telemea, preparatele din miel si pasca, evident", este de parere Adela.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni