• Emisiuni
  • PROFU’
  • Vedetele spun "Mulțumesc, Profu'"! Ce profesor a fost Profu' pentru Andreea Esca, Pavel Bartoș și alte mari vedete

Vedetele spun "Mulțumesc, Profu'"! Ce profesor a fost Profu' pentru Andreea Esca, Pavel Bartoș și alte mari vedete

Vedetele le mulțumesc profesorilor care i-au format și care le-au lăsat cea mai frumoasă amintire.


Jorje, Lavinia Petrea, Cleopatra Stratan, Amalia Enache, Cosmin Stan, Geanina Ilieș, Irina Rimes, Oana Cuzino, Andreea Esca și Pavel Bartoș se întorc la liceu și spun cine i-a marcat. Cine merită un “mulțumesc”!
 
Andreea Esca își amintește zâmbind:
 
"Cea mai drăguță profesoară din liceu a fost profesoara de Sport! Era un om foarte, foarte simpatic și care era un foarte bun prieten. Și cred că mi-a plăcut teribil pentru că venisem din școala generală cu o coregrafie pentru trupa de dans pe care o aveam acolo și venisem cu ea la liceu și am fost bucuroasă că a acceptat să facem și la liceu o trupă de dans și îmi mai plăcea că mergea cu noi în foarte multe tabere. Era undeva între un prieten foarte bun și un educator suficient de strict ca să nu o luăm razna."





Eduard Sanda și Cleopatra Stratan dau interviu împreună, iar Eduard îi mulțumește profesorului de muzică Stancu Cristian pentru tot ce a făcut pentru el. La rândul ei, Cleopatra îi mulțumește învățătoarei din clasa a treia și a patra, Catirina Ionescu.

Pavel Bartoș își amintește că : "profesorul din liceu care mi-a plăcut a fost diriginta mea din clasele a XI-a și a XII-a, doamna Maria Grecu. De ce? Pentru că a crezut foarte mult în mine! Și a fost unul dintre oamenii care m-au împins să fac ceea ce vreau în viață! Și pentru acest lucru îi mulțumesc!"



Cu nostalgie și zâmbet, Irina Rimes spune:

"Profesorul meu preferat din liceu era profesorul de geografie. Pe lângă faptul că puteai să scapi foarte repede de ora de geografie punând o întrebare de genul "de ce este roca roșie, roșie", mai era și un personaj foarte interesant. Odată venea tata să mă ia de la școală, a bătut în ușă și a zis: " Bună ziua, Irina este?" Iar profesorul "Nici Dumnezeu nu are dreptul să întrerupă ora de geografie, darămite dumneavostră."

Dacă vrei și tu să spui “Mulțumesc, Profu”, intră pe platforma specială de AICI și mulțumește! Merită! Pe aceeași platformă poți vedea ce spun vedetele pe care le iubești despre profesorul preferat.

FOTO: PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni