Vedetele PRO TV, impresionate de concurenti in cea de-a treia gala LIVE Romanii au talent

Vedetele PRO TV, impresionate de concurenti in cea de-a treia gala LIVE Romanii au talent

Show-ul preferat al romanilor se vede altfel din public. In cea de-a treia gala LIVE Romanii au talent, vedetele PRO TV au trait emotia momentului alaturi de concurenti si de cei care va aduc in fiecare saptamana spectacoul talentului pe micile ecrane.

Tudor Bratu, prezentatorul emisiunii SuperSPEED de la PRO TV, si-a dorit dintodeauna sa urmareasca pe viu cel mai apreciat concurs de talente din Romania. Pentru prima data intr-o gala LIVE, Tudor a fost impresionat vinerea trecuta de un concurent anume.

 „A fost prima oara cand am participat in public la Romanii au talent si a fost emotionant, pentru ca nu am pierdut niciun sezon si mereu mi-am dorit sa vad LIVE un show. Mi-am dorit sa reuseasca o figura frumoasa Emil Rengle si am asistat la un alt show de exceptie al lui. L-am si votat de mai multe ori... O sa fac asta si in finala! Pacea trebuie sa triumfe si asta spune Rengle mereu: PACE!”.



Corneliu Ulici, noul prezentator al emisiunii Visuri la cheie, a simtit vibratia editiei de vineri a show-ului. „M-am bucurat sa fiu in sala pentru cel de-al treilea live Romanii au talent si sa simt toata vibratia show-ului din public. M-au fascinat vineri atat concurentii, cat si decorul, elementele grafice si toata punerea in scena a unor momente care m-au facut sa tresar de mai multe ori. Am avut si favoriti, bineinteles, pe care i-am votat. M-am implicat activ, am simtit ca este de datoria mea sa acord macar un vot unor oameni cu adevarat talentati. Pentru mine a fost prima experienta de acest gen, insa cu siguranta nu va fi ultima. Planuiesc, impreuna cu echipa mea de la Visuri la cheie, sa mai fiu prezent in sala, poate chiar la finala.”



Oana Cuzino a apreciat sensibilitatea numarului prezentat de Amalia Uzun si Ana Cernicova. „Romanii talentati si juriul au facut un adevarat spectacol vineri, care m-a scos din cotidian si m-a amuzat copios. M-au emotionat mult momentul Andrei si numarul de basm prezentat de Amelia Uzun si Ana Cernicova . La final, m-am bucurat sa vad ca Amelia si Ana au primit confirmarea ca sunt preferatele publicului, fiindca au fost si preferatele mele”, a spus Oana.

Marile gale LIVE Romanii au talent continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu o noua runda de talent autentic si un show plin de vibratie.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni