• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Valentin Luca: "Nimeni nu se astepta sa vada un barman la Romanii au talent". Vino si tu la preselectii in Bucuresti pe 29 octombrie!

Valentin Luca: "Nimeni nu se astepta sa vada un barman la Romanii au talent". Vino si tu la preselectii in Bucuresti pe 29 octombrie!

Valentin Luca: "Nimeni nu se astepta sa vada un barman la Romanii au talent". <span style="color:#b22222;">Vino si tu la preselectii in Bucuresti pe 29 octombrie!</span>

Valentin Luca a ajuns in marea finala a show-ului de la Pro Tv datorita talentului si pasiunii sale pentru flair-bartending.

“Nimeni nu se astepta sa vada un barman la Romanii au talent. Dar... surpriza! Juriul m-a placut, voi m-ati placut si, de-atunci, viata mea s-a schimbat complet. N-am fost eu castigatorul, dar am castigat renume. Sunt chemat la spectacole si show-uri din intreaga lume", spune Valentin Luca.

"Ai incredere in tine si vino si tu la preselectiile Romanii au talent in Bucuresti!", ii indeamna el pe toti romanii care simt ca au un talent pe care vor sa-l arate lumii intregi.

Sambata, 29 octombrie, de la ora 10:00, la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti - nu rata sansa vietii tale!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni