Valentin Luca la videochat: "Tutu e un baiat linistit si talentat, isi merita premiul!"

Valentin Luca la videochat: "Tutu e un baiat linistit si talentat, isi merita premiul!"

Valentin Luca, cel care a fost votat de catre voi, utilizatorii protv.ro, drept cel mai sexy concurent de la “Romanii au talent”, a fost joi la videochat pe protv.ro, unde a vorbit despre planurile sale de viitor si a dezvaluit cateva secrete din meseria sa.

Valentin Luca face flair-bartending de performanta de aproape trei ani si jumatate. “Ideea cu dublura din semifinal a fost a mea, o aveam de mult timp si la “Romanii au talent” a fost momentul ideal sa o pun in aplicare, pentru ca am avut si sprijinul echipei de acolo. Nu cred c-as putea reproduce acel moment la vreun alt spectacol”.

Referitor la cocteiluri, Valentin a declarat ca cel mai mult conteaza ingredientele folosite, vitaminele si gustul, nu culoarea. “Nu folositi lichioruri si crema de whisky in cocteiluri, deoarece zaharul din ele dau mahmureala de a doua zi. In plus, cu cat un cocteil este mai colorat cu atat este mai nociv. Bloody Mary te ajuta sa iti revii din mahmureala.

Medea Felina si familia Luca au intrat si ei pe protv.ro sa-l vada pe Valentin Luca la videochat, spre incantarea lui. De altfel, mai multi prieteni si colegi de-ai lui au urmarit videochatul si i-au lasat intrebari, care de care mai amuzante. Valentin a ramas in relatii foarte bune cu concurentii de la “Romanii au talent”, cu care pastreaza legatura la telefon. Cel mai bine s-a inteles cu Valentin Dinu, baietii de la trupa Freaquency si Madalina Luca, fata cu naiul, dupa cum spune el.

Tutu e un baiat foarte linistit si talentat, este bun la suflet si isi merita premiul. Are o gramada de fani. Cu el si cu Valentin Dinu am avut o relatie mai stransa”, a povestit Valentin la videochat.

Ca sa faci aceasta meserie, trebuie sa ai dexteritate si trebuie sa fii foarte hotarat si perseverant, spune Valentin Luca. Trebuie sa stii, in primul rand, ce e in sticla cu care jonglezi, trebuie sa stii sa prepari niste cocktailuri, sa ai niste baze in domeniu.

De patru ani nu mai lucreaza in spatele barului, in niciun club, pentru ca are nevoie de mult timp sa se pregateasca pentru concursuri. E o meserie din care se castiga destul de bine, mai ales ca in strainatate acest tip de spectacol este foarte cunoscut si apreciat.

Spre dezamagirea multora dintre admiratoarele sale, Valentin Luca are iubita. “Ea ma sustine si ma incurajeaza sa raspund la toate mesajele fanilor. E in Brasov, la facultate si avem o relatie foarte buna. De cateva luni bune nu ma mai uit la nicio alta fata!”, sustine Valentin.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni