• PRO TV
  • Valentin Dinu va canta la botezul lui David Maruta! Vezi cine va mai canta! 

Valentin Dinu va canta la botezul lui David Maruta! Vezi cine va mai canta! 

Valentin Dinu va canta la botezul lui David Maruta! Vezi cine va mai canta! 

Duminica aceasta, pe 19 iunie, Andra si Catalin Maruta isi vor boteza baietelul in varsta de trei luni. Micutul familiei Maruta va primi numele David Alexandru si va fi nasit de prietenii parintilor, Arpad Paszkany si iubita acestuia, Anne. Ceremonia religioasa va fi urmata de un party la piscina, la care parintii si nasii vor intampina aproximativ 200 de invitati.

Printre surprizele serii se numara, dupa cum dezvaluie prezentatorul “Happy Hour”, si un moment cu unul dintre finalistii de la “Romanii au talent”. Valentin Dinu, care a cuerit-o pe jurata Andra cu vocea sa in show-ul de la Pro Tv, va canta duminica seara la petrecerea micutului David. “Avem multi invitati care au promis ca vor si canta, din prietenie pentru noi: Holograf, Pepe, Niculina Stoican, taraful din Clejani, ba chiar si Valentin Dinu, cel de la ”Romanii au talent””, spune Catalin Maruta.

Cat despre ritualurile care se pun in scena la petrecerile de botez, vedeta Pro Tv recunoaste ca el si sotia sa nu s-au decis inca daca vor aduce ursitoare la botez: ”Stiu ca acum asa se poarta, toata lumea aduce la botez niste fete dragute, cu figuri de zane, care joaca rol de ursitoare. Nu stim inca daca asa vom face si noi, ramane de vazut”, a incheiat prezentatorul ”Happy Hour”.  
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni