• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Valentin Dinu, de la "Romanii au talent", si-a refacut viata dupa divort. Cum arata noua sotie a cantaretului

Valentin Dinu, de la "Romanii au talent", si-a refacut viata dupa divort. Cum arata noua sotie a cantaretului

Valentin Dinu, de la "Romanii au talent", si-a refacut viata dupa divort. Cum arata noua sotie a cantaretului

Valentin Dinu, fost finalist la “Romanii au talent” in primul sezon, s-a recasatorit in week-end, dupa ce anul trecut a divortat de prima sotie.

Valentin Dinu a fost descoperit in primul sezon al emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV. 

Inainte de a veni la preselectii, Valentin, care s-a nascut pe 17 martie 1989 in Ploiesti, intr-o familie de muzicieni cu 5  copii, lucra intr-o spalatorie din Ploiesti pentru a-si intretine familia. Pe atunci, gandul de a urca pe scena era doar un vis. 





 

Cand insa o tara intreaga l-a ascultat cantand, viata lui s-a schimbat! Incurajat de reactia juriului si a publicului, a renuntat la jobul lui si s-a apucat serios de cantat. 

Andra a fost cucerita de vocea lui Valentin Dinu de la primele note pe care le-a auzit si a recunoscut in repetate randuri ca ploiesteanul cu glas de cristal a fost preferatul ei din competitie. Din baiatul modest care lucra intr-o spalatorie auto din Ploiesti, Valentin Dinu a ajuns sa aiba concerte si spectacole in toata tara.

 

Cantaretul a divortat  anul trecut de sotia sa si i-a lasat acesteia in custodie baietelul pe care il au impreuna. La mai bine de un an, Valentin a decis sa-si refaca viata si sa-si oficializeze noua relatie. El si aleasa lui, o frumoasa bruneta, s-au cununat civil in week-end-ul trecut .


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni