• PRO TV
  • Valentin Dinu a cantat LIVE piesa 'Ochii Tai' de la Holograf! VIDEO

Valentin Dinu a cantat LIVE piesa 'Ochii Tai' de la Holograf! VIDEO

Valentin Dinu a cantat LIVE piesa 'Ochii Tai' de la Holograf! VIDEO

Invitat azi in studioul LOL cu GreeG si Onuc, Valentin Dinu le-a povestit celor doi prezentatori despre cum a ajuns in finala Romanii Au Talent de la cantat intr-o spalatorie auto si a cantat IN PREMIERA o piesa LIVE!

Valentin a spus ca si parintii lui sunt implicati in domeniul muzical, doar ca el nu a fost suficient de motivat sa dea la conservator si sa intre si el in domeniu, dar ca dupa participarea la Romanii Au Talent s-a razgandit si ca abia asteapta sa lanseze primul sau album.

Intrebat cu cine si-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca abia asteapta sa lucreze in primul rand cu Andra pentru albumul sau, si mai apoi ar colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artistii straini, el ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, care l-a si influentat foarte mult.

Intr-o conversatie in direct via Skype (n.r. lol.mtv este id-ul de Skype al emisiunii) cu una dintre fanele sale, Valentin a declarat ca intr-o luna, maxim doua va scoate si albumul realizat in colaborare cu Andra.

Intra pe www.mtv.ro si asculta piesa interpretata de Valentin Dinu!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni