• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Urmează ultimele momente din preselecții și ultimele șanse ale concurenților de a obține aprecierea juraților

Urmează ultimele momente din preselecții și ultimele șanse ale concurenților de a obține aprecierea juraților

Urmează ultimele momente din preselecții și ultimele șanse ale concurenților de a obține aprecierea juraților

Concurenții vor urca pe scenă mâine, 15 mai de la 20:30, în ultima seară a preselecțiilor din sezonul 10 Românii au talent! 

Sfidăm legea gravitației cu mișcările pe care le facem”, vor declara membrii unui grup de street workout înainte a de-și prezenta momentul în fața juraților. Sincronizarea și modul în care vor pune în scenă ceea ce au pregătit îl vor face pe Andi Moisescu să declare: ”ați avut momente când am stat cu sufletul la gură”.

Un tânăr pasionat de beatbox s-a pregătit în ultimii 2 ani pentru această șansă: ”Românii au talent este singura metodă de a te afirma prin beatbox în România”, va spune el. Dacă va convinge și va reuși să ofere un moment spectaculos, aflăm mâine seară. 

Și de această dată, folclorul românesc va fi la înălțime. Un ansamblu va veni din Suceava cu un mesaj clar în minte: ”Am venit să dovedim că folclorul autentic poate căpăta aplauze”. Cei din sală se vor bucura de fiecare clipă, iar Mihai Petre își va arăta aprecierea, fără să stea pe gânduri: ”Veseli, autentici. Aceasta este definiția armoniei”. 

Revenirea serii va fi cea a unei concurente care ne va aminti despre importanța râsului în viața noastră. Ambasadoare a tipului de yoga care susține concentrarea pe optimism și partea pozitivă a lucrurilor, îi va provoca pe cei prezenți la o serie de exerciții de râs! 

O luptătoare MMA pasionată de belly dance, un american mutat la Focșani care și-a descoperit, recent, dorința de a cânta și alte apariții surprinzătoare, nu pot fi ratate în ultima etapă a preselecțiilor din acest sezon! 

Românii au talent - #un10perfect

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni