• PRO TV
  • Un truc NEASTEPTAT de la cel mai talentat roman. O premiera marca Gog

Un truc NEASTEPTAT de la cel mai talentat roman. O premiera marca Gog

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Un truc NEASTEPTAT </span>de la cel mai talentat roman. O premiera marca Gog

Cristian Gog a fost invitatul lui George Buhnici la iLikeIT, rubrica tech a Stirilor ProTV, unde a facut o alta "magie" a lui.

Cand iluzia e cu adevarat magica, nici macar nu mai conteaza care a fost trucul folosit de artist. Cand iluzionistul este Cristian Gog, e clar ca avem de-a face cu un campion talentat.

In spatele succesului sau de la "Romanii au Talent" sta un secret pe care l-a facut public in emisiunea lui George Buhnici, iLikeIT. Cristian a marturisit ca tot succesul sau se bazeaza in primul rand pe foarte multa munca, dar si pe tehnologie, care il ajuta sa obtina acces la informatie si sa fie conectat cu fanii.

De altfel, o mare parte din succesul obtinut in competitia pentru "Romanii au talent" s-a datorat mediului online, a spus Cristian Gog, care detine un blog foarte vizitat, iar pe contul de Facebook se apropie de 20.000 de fani.
Cristian Gog si George Buhnici

In timpul emisiunii iLikeIT, Cristian a demonstrat LIVE care este legatura dintre gadgeturi si "magie". El a "introdus" o moneda sub carcasa unei tablete Samsung de ultima generatie, lasandu-l pe George Buhnici cu gura cascata. Apoi a aratat ca tableta functiona in continuare, fara nicio problema.

Bineinteles, a fost vorba despre un truc, imbinat cu maiestrie cu o aplicatie de pe Google Play, destinata terminalelor Android, "Coin in phone magic".

Cristian Gog, despre numarul pe care ar fi vrut sa-l prezinte in marea finala "Romanii au talent": "Nu ma pot antrena pentru asa ceva. Numarul asta il faci o data in viata"

Pentru Cristian Gog, marea finala ar fi trebuit sa insemne si un joc cu moartea, un numar de ruleta ruseasca. Pe cat de spectaculos, pe atat de riscant si contrar tuturor regulilor impuse de CNA.

"Acum ma bucur ca nu l-am facut" a spus Cristian Gog pe Voyo.ro. "Luam un pistol cu butoias, il incarcam cu un singur glont si trageam 5 focuri in cap si unul in aer" descrie mentalistul numarul sau.

"E genul de lucru pentru care nu te antrenezi, pentru ca e prea riscant. Il faci o singura data in viata" a mai spus clujeanul. Gog nu regreta ca a fost oprit din a face acest numar in finala. Spune ca e hotarat sa nu-l faca pana la urma tocmai pentru ca riscul ar fi prea mare.

Mesajul lui Cristian Gog pentru cei care l-au criticat in ultima saptamana, dar si care a fost primul act de magie din viata sa aflati urmarind interviul de pe Voyo.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni