Un suflet mare pentru un copil atât de mic. Ce va face Alesia Călin dacă va câștiga Românii au talent

11 Martie 2019, 12:23


	Un suflet mare pentru un copil atât de mic. Ce va face Alesia Călin dacă va câștiga Românii au talent
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Martie 2019

Alesia Călin a demonstrat vineri seară că în spatele talentului ei se află multă pasiunie și muncă asiduă. Ce a răspuns micuța la întrebarea: Ce vei face dacă vei câștiga marele premiu la Românii au talent?

120.000 de euro e o sumă impresionantă și e râvnită de toți concurenții sezonului #9suprem Românii au talent. Chiar dacă nu conștientizează dimensiunile acestui premiu, micuța Alesia Călin și-a făcut deja planurile în ceea ce privește destinația lui. Fetița de 8 ani ne-a spus că va dona o parte din bani unei prietene bune, care este foarte bolnavă.

Mărturisirea ei i-a impresionat pe toți cei care lucrează în producția show-ului de la PRO TV, care au sfătuit-o să continue să ajungă la sufletul telespectatorilor cu vocea ei incredibilă. Iată cum s-a descurcat Alesia Călin în prima rundă a sezonului 9!

Fetița din Slobozia a început să facă balet. Avea doar câțiva ani când a luat primele lecții, în Italia, unde a locuit pentru o perioadă cu părinții ei. Când s-au întors în România, fiindcă șederea lor a fost temporară, părinții ei au hotărât să n-o mai ducă la balet, ci la canto clasic. Motivul? Au observat că, după balet, fiica lor fredona prin casă melodiile pe care le auzea în timpul orelor sau la televizor.

Așa a început cariera ei muzicală. A cântat la Zilele Orașului, în spectacole caritabile, la festivaluri și, la cinci ani și jumătate, a câștigat locul al treilea la un concurs care a avut loc în Slovenia.

Părinții sunt foarte mândri de dăruirea Alesiei. Mama fetiței din Slobozia este învățătoare, iar tatăl ei deține o firmă de mobilier. Ei depun toate eforturile ca fetița lor să trăiască intens și să-și împlinească visurile.

FULLSCREEN
Un suflet mare pentru un copil atât de mic. Ce va face Alesia Călin dacă va câștiga Românii au talent
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO