• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un mesaj puternic, 89 000 de like-uri. A emotionat toti fanii cu o singura fotografie. Ce a postat Smiley

Un mesaj puternic, 89 000 de like-uri. A emotionat toti fanii cu o singura fotografie. Ce a postat Smiley

Un mesaj puternic, 89 000 de like-uri. A emotionat toti fanii cu o singura fotografie. Ce a postat Smiley

Smiley a reusit sa emotioneze o multime de persoane prin postarea unei singure fotografii. Imaginea a adunat peste 89 000 de aprecieri si peste 600 de comentarii au fost lasate.

Mesaje dintre cele mai frumoase au fost lasate in numar foarte mare pe pagina de socializare a cantaretului, in momentul in care fanii sai au vazut ultima fotografie postata. Imaginea are un mesaj puternic, iar acest lucru a emotionat pe toata lumea.

"Bunica. Mainile care m-au crescut...", a scris Smiley laa postarea sa. Imaginea alb-negru infatiseaza mainile impreunate ale bunicii cantaretului si impactul ei este unul cu incarcatura emotionala.

"Mainile care ne modeleaza, mainile care ne dau aripi sa zburam dincolo de orice problema, dincolo de rautati...de imposibilitati!", a scris o tanara.

Unii dintre fanii cantaretului il felicita pentru respectul pe care acest il poarta bunicii sale, iar altii ii transmit, atat lui cat si femeii, urari dintre cele mai frumoase.

"Ce frumoase sunt, nu-i asa?" si "Te-au crescut bine, nu? Ai ajuns sa fii iubit de foarte multa lume" sunt doar unele dintre cele peste 600 de comentarii.

 

Bunica.Mainile care m-au crescut...

Posted by Smiley on Sunday, 6 March 2016

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni