Un fost concurent de la "Romanii au talent" vrea sa intre in Cartea Recordurilor

Un fost concurent de la "Romanii au talent" vrea sa intre in Cartea Recordurilor

Ciclistul covasnean Orbán-Barra Gábor a doborat, la Zilele orasului Sfantu Gheorghe, recordurile la mersul in spate cu bicicleta si la sarituri pe roata din spate, intregul eveniment fiind filmat si urmand sa fie trimis catre Guinness Book pentru omologare.

Sportivul Orbán-Barra Gábor din Sfantu Gheorghe, membru al clubului de ciclism Tusnad Cycling Team, a reusit, sambata seara, sa doboare doua recorduri Guinness Book, in cadrul unui eveniment inclus in programul Zilelor Sfantu Gheorghe.

Astfel, Orbán-Barra a reusit sa parcurga 27,58 de metri la mers in spate cu bicicleta, iar vechiul record era de 18,18 metri, stabilit acum sase ani de catre un american.

De asemenea, sportivul a reusit sa sara cu roata din spate a bicicletei de 309 ori, astfel depasind vechiul record, de 240 de sarituri, stabilit in 2012 de un italian.

Organizatorii Zilelor Sfantu Gheorghe au declarat ca totul s-a filmat, pe baza unui scenariu bine stabilit, iar filmul va fi trimis in Marea Britanie, pentru ca oficialii Guinness Book sa poata omologa cele doua recorduri.


Gabor Barra Orban a reusit sa impresioneze juriul de la "Romanii au Talent" in cel de-a treilea sezon cu un numar spectaculos de echilibristica pe bicicleta.



"Cele mai frumoase momente au fost acele clipe în care am fost pe scenă și făceam show. Cel mai mult mi-a plăcut spectacolul, știam că mulți se uită și imi țin pumnii, stiam ca nu am voie să greșesc! A fost un moment deosebit de frumos cand juriul a apreciat munca și talentul meu! M-am simțit nespus de onorat când Andi Moisescu la sfârșitul spectacolului m-a lăudat accentuat! Ce bine ar fi dacă am putea da timpul înapoi, să pot retrăi acel sentiment!", povesteste tanarul din Timisoara.

MEDIAFAX

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni