• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ultimii zece semifinalisti joaca pentru calificarea intr-o finala epica, vinerea aceasta, la Romanii au talent!

Ultimii zece semifinalisti joaca pentru calificarea intr-o finala epica, vinerea aceasta, la Romanii au talent!

Ultimii zece semifinalisti joaca pentru calificarea intr-o finala epica, vinerea aceasta, la Romanii au talent!

Ultima semifinala Romanii au talent se joaca pentru calificarea intr-o finala epica! Dupa un antrenament intens, talentele intra in teren cu speranta si determinare. Voteaza LIVE campionii de vinerea aceasta si pregateste-le drumul catre marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman!

Dupa ce au cucerit telespectatorii la preselectii, ultimii zece semifinalisti ai sezonului #7epic sunt gata sa demonstreze ca au evoluat si ca pot face un spectacol formidabil pe scena celui mai iubit show de divertisment.

Zece concurenti, povesti uimitoare si talent autentic la superlativ

Ansamblul Violoncellissimo a ridicat sala in picioare la auditii. Cei 21 de membri ai grupului au cantat fabulos la violoncel, pian, tobe si xilofon si au reusit sa creeze un moment memorabil. Zilele acestea, ansamblul se pregateste de ultimul test inaintea finalei si este hotarat sa impresioneze cu o reprezentatie surprinzatoare. Componentii ansamblului studiaza muzica clasica, fie la licee de profil, fie la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. Cativa dintre ei au absolvit si sunt membri ai Orchestrei Romane de Tineret. De-a lungul timpului, au participat la diverse concursuri nationale si internationale si au sustinut concerte in cadrul unor festivaluri de prestigiu. Cea mai mare dorinta a lor este sa sustina un turneu national si sa lanseze un CD. Ii incanta ideea de a crea impreuna si vor sa faca cunoscut instrumentul lor, violoncelul. 

In etapa preselectiilor, Antonia Stoian a cantat la nai, fluier si voce, dar si la coaja de nuca, seringa si sticluta. Micuta concurenta i-a vrajit pe jurati cu talentul ei desavarsit si cu determinarea ei, iar acum este gata sa revina pe scena talentului si sa convinga publicul ca merita sa mearga mai departe. Antonia si-a decoperit talentul cu ajutorul educatoarei sale, pe cand avea numai 5 ani. De atunci ia lectii de canto, iar in urma cu trei ani a invatat sa cante si la diverse instrumente. Pentru ea, participarea la Romanii au talent reprezinta o rampa de lansare in cariera ei de solista. Este sustinuta de familie si de toti cei apropiati, isi doreste sa creeze vineri un moment de neuitat si sa fie aplaudata.

Daria Vacaroiu a prezentat la auditii un moment emotionant si a reusit sa-i faca pielea de gaina lui Florin Calinescu. Daria a cantat la harpa o melodie sensibila si i-a facut pe toti sa viseze. Pentru ultima semifinala LIVE, concurenta a pregatit un numar fascinant, care cu siguranta va ajunge la inimile telespectatorilor. Talentul muzical i-a fost descoperit la varsta de 5 ani, atunci cand a inceput sa studieze pianul. La 7 ani a devenit eleva a Colegiului National de Muzica George Enescu, sectia pian, iar canto si harpa studiaza in particular. Programul ei zilnic este foarte incarcat si invata mult deoarece isi doreste sa devina un artist complet pe plan muzical si sa se perfectioneze atat la cele doua instrumente, cat si vocal.

La preselectii, Eduard Antal s-a exprimat perfect prin muzica, a cantat la orga meldoia Asturias si a facut sala sa vibreze. Publicul si juriul s-au bucurat de momentul prezentat de el, iar concurentul e pregatit sa revina pe scena talentului vinerea aceasta cu o reprezentatie surprinzatoare. Eduard scrie, orchestreaza, dirijeaza si... joaca ping-pong. A absolvit facultatea de Filosofie, a sustinut concerte importante sub bagheta unor dirijori precum Konrad von Abel sau Giulio Prandi si a obtinut mentiune la Concursul International Timorgelfest. Cea mai mare dorinta a sa este sa nu se trezeasca din visul lui, sa se bucure de roadele muncii sale, sa reuseasca sa le transmita celorlalti putin din ceea ce este el si sa fie exemplul ca se poate, daca pui suflet in ceea ce faci. Pentru Eduard, Romanii au talent reprezinta experienta prin care isi poate depasi limitele, sansa de a transmite un mesaj si de a le aduce multumire parintilor sai, care au facut tot posibilul ca el sa creasca frumos.

Grupul Free Dance a adus la auditii un dans burlesque, care le-a taiat rasuflarea tuturor celor din sala. Pentru etapa semifinalelor LIVE, cele sase fete au pregatit un moment plin de senzualitate, energie si surprize pentru public. Trupa s-a format in 1995 si a avut pana acum spectacole in mai multe tari din Europa, precum Ucraina, Rusia sau Austria, dar si in Romania, unde au locuit mai bine de doi ani. De-a lungul timpului, au colaborat cu diversi artisti  din tara, cu care au ramas prietene. Participarea la Romanii au talent reprezinta pentru fete o oportunitate de a fi vazute si apreciate in Romania, dorindu-si sa cucereasca publicul de aici si sa bucure romanii cu spectacolele lor fascinante de dans.

Paula Rad a impresionat intreaga tara la preselectii si a convins-o pe Andra sa apese butonul auriu pentru ea si sa o trimita direct in semifinale. Concurenta e gata sa-si prezinte LIVE talentul vinerea aceasta si le pregateste telespectatorilor o surpriza de proportii. Paula a absolvit Conservatorul la Cluj Napoca si un master la Iasi. Talentul si l-a descoperit de cand era mica, fiind singura din familia sa care are calitati vocale. Ii place sa compuna muzica, iar cea mai mare dorinta a sa este sa fie pe scena si sa fie ajutata ca acest lucru sa devina realitate. Concurenta este sustinuta de familie in tot ceea ce face, vrea sa cante si sa bucure oamenii cu talentul ei.

Cei patru membri ai grupului Run to Infinity au prezentat la auditii un moment impresionant de chinese pole si au incantat publicul cu elementele spectaculoase si dificile executate perfect. Vinerea aceasta, de la 20:30, concurentii vor reveni pe scena talentului cu o reprezentatie fascinanta si vor face tot posibilul sa cucereasca publicul. Membrii grupului sunt sportivi de performanta, au 20 de ani experienta in domeniul circului si au lucrat pana acum la circul Niculin si Cirque du Soleil. Cu momentul prezentat in etapa preselectiilor au luat medalia de bronz la festivalul de circ Golden trick of Kobzov. Concurentii au incredere in talentul lor si isi doresc foarte mult sa castige competitia deoarece, spun ei, sunt originali si sunt putine numere in lume ca cele prezentate de ei.

Momentul de dans contemporan prezentat la preselectii de Silviu Daniel Mititelu a adus emotie, bucurie si sensibilitate pe scena talentului. In ultima semifinala LIVE, Silviu va imbina dansul cu teatrul si promite sa realizeze un spectacol extraordinar pentru telespectatori. La 15 ani, concurentul a fost chemat de catre un coleg sa danseze intr-o trupa. Ulterior, a cunoscut o coregrafa care l-a ajutat sa-si descopere atuurile si a venit la Bucuresti, unde a absolvit facultatea de Coregrafie din cadrul UNATC. Din 2014 activeaza in acest domeniu si de-a lungul timpului a colaborat cu artisti importanti din Romania. Isi doreste sa castige Romanii au talent pentru a-si putea aduce tatal acasa, iar participarea in show reprezinta pentru el modul perfect prin care isi poate transmite mesajul. Pe langa dans, Silviu mai este pasionat si de muzica.

Stanislav Binikovschi a facut beatbox la preselectii si a adus ritmul in casele romanilor. Pentru etapa semifinalelor LIVE, concurentul a pregatit o surpriza si spera sa impresioneze publicul cu momentul gandit si realizat de el. Stanislav este autodidact si a reusit sa ajunga la acest nivel dupa multa munca si excercitiu. Isi doreste ca oamenii sa fie mai fericiti datorita lui si spera sa ii faca sa se simta bine. Familia si colegii sunt alaturi de el, il sustin si ii spun adevarul atunci cand greseste sau ceva nu-i iese cum ar trebui. Crede ca poate castiga competitia si se bazeaza foarte mult pe sinceritatea lui si pe faptul ca este in permanenta el insusi, transmitand un mesaj din suflet. 

Tibi Neuronu’ a venit la Romanii au talent sa incante juriul si telespectatorii cu glumele sale si a reusit. Vinerea acesta, Tibi va reveni pe scena talentului cu un moment nou de stand-up comedy si este pregatit sa-i faca pe romani sa rada in hohote. Concurentul face stand-up comedy de 11 ani si a sustinut peste 1000 de spectacole pana acum, iar tot acest timp l-a ajutat sa-si dea seama ca acesta este talentul lui. A facut si face stand-up comedy in cluburi, teatre si la evenimente private atat in tara, cat si in strainatate, in tari precum Anglia, Irlanda, Germania sau Belgia. Cele mai fericite momente din viata lui au fost cele in care s-a apucat de stand-up si in care a cunoscut-o pe iubita lui, cu care este impreuna de mai bine de doi ani.

Vinerea aceasta, de la 20:30, telspectatorii vor aplauda talentul autentic si se vor bucura de momente formidabile, prezentate de ultimii zece semifinalisti ai sezonului #7epic Romanii au talent!

Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni