Tudorel Popa si-a gasit iubita. Dupa 33 de ani de virginitate, omul-bormasina traieste marea dragoste

Tudorel Popa si-a gasit iubita. Dupa 33 de ani de virginitate, omul-bormasina traieste marea dragoste

Tudorel Popa a devenit cunoscut gratie talentului sau de a imita diverse sunete, dar mai ales datorita faptului ca, desi este gunoier si nu are posibilitati materiale deosebite, rupe din putinul sau si imparte cu cei sarmani.

Tudorel recunoaste timid, asa cum a facut si atunci cand a spus ca, desi are 33 de ani, nu a avut niciodata o relatie cu o femeie, faptul ca "minunea" s-a intamplat si a gasit iubirea vietii lui, scrie Cancan.ro.

Ce-i drept, destul de departe, tocmai in Sighet, iar distanta le pune ceva probleme. Si asta pentru ca femeia nu a acceptat inca sa se mute la Tulcea, insa Tudorel are rabdare si spera ca ea sa-si schimbe optiunile.

Un strop de curaj si multa perseverenta l-au ajutat pe tulceanul Tudorel Popa sa-si ia inima in dinti si sa vina la Bucuresti pentru a deveni celebru. A uimit si amuzat deopotriva audienta cand a aparut pe scena "Romanii au talent" si a inceput sa imite tot felul de sunete.

Omul cu 1.000 de voci sau omul-bormasina, asa cum a fost supranumit Tudorel, a intrat in inimile multor oameni care, cand au aflat povestea lui de viata, au ramas atat de impresionati, incat s-a ajuns ca acesta sa primeasca, gratie echipei "La Maruta", o casa in care sa locuiasca, in orasul lui natal. Asta in conditiile in care toata viata a stat prin orfelinate si pe strazi, dupa ce a fost abandonat de mama lui.

Tudorel nu se simte vedeta, desi il stie o lume intreaga si il claxoneaza toti soferii cand il vad.

"Lumea se bucura cand vede ca am ramas modest, am ramas acelasi om si nu ma schimb niciodata. Acum stau in casuta mea din Tulcea si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat, m-au sprijinit si ma sprijina in continuare", a transmis el.

Declaratiile lui Tudorel, pe Cancan.ro: VIDEO

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni