• PRO TV
  • Ce face Tudorel Popa de la "Romanii au talent" cu bonurile de masa pe care le primeste in plus fata de salariul de 700 de lei. Un gest emotionant

Ce face Tudorel Popa de la "Romanii au talent" cu bonurile de masa pe care le primeste in plus fata de salariul de 700 de lei. Un gest emotionant

Ce face Tudorel Popa de la "Romanii au talent" cu bonurile de masa pe care le primeste in plus fata de salariul de 700 de lei. Un gest emotionant

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Tudorel Popa a ajuns in semifinala show-ului "Romanii au talent" datorita numarului sau prin care imita diverse zgomote, spoturi publicitare sau animale.

El castiga 7 milioane de lei vechi pe luna, din care isi achita chiria si intretinerea la caminul muncitoresc unde locuieste, plus bonuri de masa.

Chiar daca nu are un salariu mare, bonurile de masa nu le pastreaza pentru el: le cumpara micutilor din casele de copii dulciuri, sucuri si alte lucruri care ii bucura.

Pentru gestul sau, echipa "Happy Hour" i-a facut o surpriza: l-a ajutat sa stranga suma necesara pentru a-si cumpara o garsoniera in Tulcea.

Eroii se intorc la ProTV. "Romanii au talent", din 15 februarie

Tudorel nu si-a cunoscut tatal,iar pe mama sa a vazut-o o singura data. Astazi, la "Happy Hour" el a tinut sa ii transmita totusi un mesaj, in cazul in care aceasta il urmareste la televizor: "Mama, indiferent unde esti, te iubesc. Indiferent de situatie, nu pot sa o judec", a declarat el.



Banii pe care i-a castigat la "Dansez pentru tine" i-a pus de-o parte pentru a-si cumpara garsoniera pe care si-o doreste. Si ca sa il ajute, "Happy Hour" i-a oferit restul de bani pentru a-si putea cumpara o garsoniera in Tulcea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni