• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Trupa VUNK prezinta o parte din spectacolul CAMELEOM vineri, in cea de-a patra gala LIVE Romanii au talent!

Trupa VUNK prezinta o parte din spectacolul CAMELEOM vineri, in cea de-a patra gala LIVE Romanii au talent!

Trupa VUNK prezinta o parte din spectacolul CAMELEOM vineri, in cea de-a patra gala LIVE Romanii au talent!

Trupa VUNK pregateste un moment extraordinar pentru cea de-a patra gala live Romanii au talent!

Cu o saptamana inainte de concertul simfonic pe care-l vor sustine pe 24 mai la Arenele Romane, membrii trupei vor urca pe scena celui mai tare show de divertisment pentru a le prezenta telespectatorilor o parte din spectacolul ”CAMELEOM”. Cornel Ilie si colegii lui sunt nerabdatori sa le aduca vineri romanilor un moment grandios si sa le impartaseasca visul lor, implinit prin aceasta productie complexa.

"In cea de-a patra semifinala live Romanii au talent vom veni impreuna cu dirijorul George Natsis, dar si cu o parte din orchestra cu care vom canta in CAMELEOM, concertul nostru simfonic rock, de  joi, 24 mai, de la Arenele Romane. Pe cea mai importanta scena din Romania, cea a emisiunii, vom canta varianta simfonica a uneia dintre cele mai cunoscute piese ale noastre. Pe langa aceasta melodie, am pregatit si o surpriza pentru cei patru jurati si pentru Smiley si Pavel, o noua identitate, pentru o noua specie de oameni.", a declarat Cornel Ilie.

Surprizele se tin lant in cea de-a patra gala Romanii au talent, vinerea aceasta, de la 20:30! Telespectatorii vor avea parte de o competitie apriga, in care 10 semifinalisti uimitori vor lupta pentru un loc in marea finala.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni