Trupa Vama canta in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30!

17 Mai 2017, 12:35


	Trupa Vama canta in cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30!

Pregatirile pentru cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent au intrat in linie dreapta! Concurentii sunt gata sa intre in bloc-start si sa inceapa lupta pentru un loc in marea finala si premiul in valoare de 120.000 de euro, juratii asteapta cu nerabdare sa vada evolutia semifinalistilor, Smiley si Pavel Bartos se antreneaza pentru o seara de neuitat, iar trupa Vama pregateste un moment special pentru cel mai tare show de divertisment.

Vinerea aceasta, de la 20:30, Vama, una dintre cele mai indragite trupe din Romania, va urca pe scena Romanii au talent si va canta, in premiera, melodia CURE-K. Piesa, realizata in colaborare cu Larisa Mihaes, fosta concurenta Vocea Romaniei, este inclusa pe viitorul album al formatiei, care va fi lansat anul acesta. 

"Intr-o lume in care, cu ajutorul tehnologiei, cliseele se rostogolesc rapid si sunt consumate ca atare, conceptia despre succes este ca daca reusesti sa impachetezi intr-un ambalaj bun cateva clisee bine tintite, obtii un hit. De altfel, un hit nu prea poate sa fie profund. Iar noi, Vama, nu ne extragem din acest adevar. CURE-K, cantecul pe care il vom prezenta la Romanii au talent, este un making of al impachetarii cliseelor in show business", a spus Tudor Chi

"E si o crima pasionala, ceva mesaje subliminale nu tocmai complicate si iata hit-ul. Din punct de vedere sound, cred ca este o productie care va fi surprinzatoare, CURE-K face parte de pe un album de 12 cantece in engleza, care va fi lansat curand. Insa mai bine decat as spune-o eu cred ca o fac primele doua strofe din cantec: A girl lying stoned on her bed, ravished, gun in her hand/ It’s a pretty good start/ Add some addiction to sex, some Electra complex, pills and acid can help. Refrenul, vineri seara, la Romanii au talent!", a spus Tudor Chirila.A patra semifinala LIVE Romanii au talent va umple casele telespectatorilor cu explozie de energie, forta, mister, talent autentic prezentat in forme surprinzatoare, pasiune si emotii de nedescris.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Vezi episoade in intregime pe