• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • VIDEO. Ce a vazut Mihai Petre SUB FUSTA EI, la "Romanii au talent". Andi Moisescu: "Nu se face sa te uiti sub rochia unei doamne"

VIDEO. Ce a vazut Mihai Petre SUB FUSTA EI, la "Romanii au talent". Andi Moisescu: "Nu se face sa te uiti sub rochia unei doamne"

VIDEO. <span style="color:#(color);"><span style="color:#f00;">Ce a vazut Mihai Petre SUB FUSTA EI</span>, </span>la "Romanii au talent". Andi Moisescu: "Nu se face sa te uiti sub rochia unei doamne"

Show-ul este integral pe voyo.ro.

Numarul de magie cu care au venit la preselectii a tinut pe toata lumea cu sufletul la gura.  “Carne tocata au facut-o pe biata fata!” a soptit Pavel Bartos, in culise, ingrijorat pentru asistenta magicienilor. 

Momentul a fost spectaculos, iar la sfarsit, cand au scos-o pe fata teafara si nevatamata din cutie, toata lumea a respirat usurata.

Vezi ce moment a pregatit pentru semifinala Trio Magic:



Numarul de magie nu l-a impresionat pe Mihai Petre de data asta, desi Denisa, asistenta care l-a impresionat la preselectii, a fost absolut seducatoare intr-o rochie neagra, transparenta: 

"Baieti, de data asta am vazut cateva lucruri. Am vazut mai mult decat am vazut la preselectii. Primul truc il stiam. S-au intamplat multe lucruri stangace. (…) Ati avut si ceva necazuri cu scaunelul ala, pana l-ati asezat acolo. Nu m-ati surprins", le-a spus Mihai Petre.
 
Andra a fost de alta parere: "Eu cred ca am vazut cel mai frumos spectacol de magie, aici, la Romanii au talent!"
 
"Nu se face sa te uiti sub rochia unei doamne", i-a replicat Andi Moisescu lui Mihai Petre si s-a declarat incantat de ceea ce a vazut pe scena.

Vezi show-ul INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/Romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni