Top voci... de neuitat: Vezi rezultatele sondajului! VIDEO

Top voci... de neuitat: Vezi rezultatele sondajului! VIDEO

Dupa ce v-am propus "Top voci… de neuitat", iar voi ati votat, rezultatele sunt urmatoarele: pe primul loc se claseaza barbatul care a venit sa cante piesa “Alejandro” a lui Lady Gaga, care a strans 5.873 de voturi in total de la utilizatorii site-ului protv.ro.

In total, 13.259 de persoane au votat Top voci… de neuitat. Va multumim!

Pe locul 2, la o distanta apreciabila, cu 2.443 de voturi, se situeaza David Dan Ioan, tanarul care a cantat “Replay” la preselectiile “Romanii au talent”.

Pe locul 3 se afla tanarul care a venit la preselectii pentru a interpreta o piesa de-a lui Lady Gaga, cu toate ca stia ca nu are sanse sa treaca in etapa urmatoare. El a primit 1.282 de voturi.

Pe locul 4 s-a clasat tanarul care a cantat “Fotoliul din odaie”, cu 1.266 de voturi.

Valentin, un boxer de 29 de ani, care a cantat o piesa a trupei Cargo, a obtinut 1.054 de voturi, clasandu-se astfel pe locul 5 in Top voci… de neuitat.

Domnul profesor de limba spaniola-engleza, cu numele de scena Gregorio de Romania, care a cantat “Teledependent”, a obtinut 949 de voturi, situandu-se pe locul 6, iar pe ultimul loc este barbatul care l-a interpretat pe Bono la “Romanii au talent” si care a obtinut 392 de voturi.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni