• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • TOP cele mai tari momente VIDEO. Audiente record la ultima editie a preselectiilor “Romanii au talent”

TOP cele mai tari momente VIDEO. Audiente record la ultima editie a preselectiilor “Romanii au talent”

<span style="color:#f00;">TOP cele mai tari momente VIDEO.</span> Audiente record la ultima editie a preselectiilor “Romanii au talent”

Vineri a fost difuzata ultima editie din cadrul preselectiilor “Romanii au talent”. Incepand cu 6 aprilie, ProTV da startul edtiilor live: 5 semifinale si marea finala, toate difuzate in fiecare vineri de la ora 20:30. Lista completa a celor 60 de semifinalisti se afla pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Ultima editie a preselectiilor de la “Romanii au talent a inregistrat si un nou record la nivel de rating, show-ul devenind cea mai vizionata emisiune de divertisment din Romania de cand a fost introdus sistemul de masurare al audientei cu peoplemetere. Conform Kantar Media, in randul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTv a fost lider detasat in intervalul 20:29 – 22:57 obtinand o audienta medie record de 27.9 puncte de rating si o cota de piata de 56.5 procente, in timp ce Antena1, clasata pe locul al doilea a obtinut doar 4 puncte de rating si o cota de piata de 8 procente. 


Lucrurile au stat la fel si la nivelul intregului public din mediul urban, unde emisiunea Romanii au talent a obtinut o audienta medie de 26 puncte de rating si o cota de piata de 48%, in timp ce Antena a obtinut doar 4.1 puncte de rating si o cota de piata de 7.7 procente. Cifrele obtinute de ProTV la nivelul intregii populatii din Romania sunt si ele incredibile: o medie de peste 5 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe “Romanii au talent” pe tot parcursul emisiunii.

VEZI LISTA COMPLETA A SEMIFINALISTILOR AICI 

Minutul de aur, 21:46, inregistrat la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, a atins 36.4 puncte de rating si o cota de piata de 69.1 procente, in timp ce Antena 1 inregistra 2.2 puncte de rating si o cota de piata de 4.1 procente. La nivelul intregii populatii din Romania, in minutul de aur 21:44, peste 6 milioane si jumatate de telespectatori erau cu ochii pe “Romanii au talent”!

In ultima editie a super show-ului de la ProTV, noi talente au iesit la rampa. Lazar Iulia si catelusa Bayley au facut atat deliciul juriului, cat si al telespectatorilor.

Iulia si-a descoperit pasiunea pentru caini la 3 ani,si inca de  atunci isi dorea sa devina medic veterinar, ceea ce s-a si  inatmplat ulterior.Pe Bayley  o are de cand aceasta avea 3 ani si era un caine care rodea tot ce prindea prin casa.  Prietenia lor a fost evident ape scena, cand Iulia a reusit sa-si demonstreze nu doar dragostea pentru animale, ci si talentul de dresor. “Asta asteptam sa vad. Iti multumesc ca ai venit!” i-a spus Mihai Petre, care a tinut neaparat sa o salute personal pe Bayley care dupa cateva rugaminti s-a lasat induplecata si i-a intins labuta!

Un al doilea moment al serii care a reusit sa ridice juriul in picioare a fost cel prezentat de Razvan Alexe, un tanar de 22 de ani din Bacau. Este student la UNATC, sectia actorie, anul I de master si i-a placut intotdeauna sa fie pe scena. “Cred ca juriul va fi bulversat un pic”, a spus Razvan inainte de a urca pe scena si asa s-a si intamplat. “Ascultandu-te in mine s-a declansat ceva.S-a produs un declic.Vreau sa spun atat: Eu cred ca tu esti! Si daca n-o sa fii pentru toti, iti spun ca pentru mine esti!”, i-a marturisit Andi.

Vezi toata emisiunea aici 

In culise, Smiley i-a spus “Eu, maine as face o piesa cu tine. Mi-as dori sa facem treaba asta si sunt convins ca o vom face”. Reactiile incredibile ale juriului l-au lasat Masca pe Razvan care nu s-a astept nicio clipa la asemenea discurs din partea lor.

Cosmin Mihalache, tanarul pianist din Hunedoara a fost una din marile surprize de la Timisoara. Insotit de bunica lui, acesta a venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa impartaseasca cu toata lumea placerea lui de a canta. “Esti foarte bun si pari un baiat special care cred ca va ajunge departe in concursul nostru”, i-a spus la final Mihai Petre.


Cosmin a reusit astfel sa treaca cu trei de DA direct in etapa urmatoare desi avea foarte mari emotii: canta de numai sase zile la pianul respectiv pentru ca abia atunci bunica si-a permis sa-I cumpere unul, dupa ce a facut un imprumut la banca.

Surprizele si momentele haioase s-au tinut lant si in aceasta editie! Smiley si Pavel au fost luati la dans de un grup de doamne din Bistrita-Nasaud, juriul a primit placinte si tot felul de bunatati,  o mireasa din Craiova a fost furata in noaptea nuntii, adusa pe scena de la “Romanii au talent” si luata la dans de Mihai Petre!

Incepand din 6 aprilie, ProTV da startul semifinalelor “in direct” de la “Romanii au talent”. Cei 60 de concurenti se vor lupta pe parcurcul a cinci semifinale pentru a obtine marele premiu de 120.000 de euro. Telespectatorii care isi doresc sa urmareasca spectacolul live din studiourile MediaPro din Buftea se pot inscrie pe site-ul protv.ro pentru a face parte din public!

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni