• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Top 3 momente de la „Românii au talent" care ne-au ținut cu sufletul la gură. AMR 2 zile până la sezonul #9suprem

Top 3 momente de la „Românii au talent" care ne-au ținut cu sufletul la gură. AMR 2 zile până la sezonul #9suprem

Top 3 momente de la „Românii au talent" care ne-au ținut cu sufletul la gură. AMR 2 zile până la sezonul #9suprem

Mai e un pic până începe sezonul #9suprem! Până atunci, însă, hai să vedem câteva dintre momentele care ne-au ținut cu sufletul la gură până acum.

Duo Vladimir

Sigur ți-i amintești pe Vladimir și... Vladimir. Amândoi au venit din Ucraina special pentru a participa la „Românii au talent" și i-au încântat pe jurați cu trupurile lor bine lucrate și cu sincronizarea perfectă. Momentul culminant al numărului lor a fost atunci când au adus pe scenă două cuțite și au realizat un balance care le-a adus patru „DA" din partea juraţilor.

Mihaela Rădulescu a spus atunci că a uitat să respire în timpul numărului lor. Curios să vezi ce i-a tăiat respirația Mihaelei?



Chicken Joe

Chicken Joe a îngrozit-o pe Andra. A venit în platou însoţit de un partener, o macetă şi un... castravete. Pe repede-nainte: Chicken Joe l-a legat pe partenerul lui de scenă la ochi, s-a legat şi pe el şi a început să taie cu maceta în dreapta și-n stânga.

Andra a fost şocată și atunci când a văzut că Andi Moisescu i-a dat bărbatului şansa să meargă mai departe: „Doamne, ce aveţi măi, fraţilor, măi? De la mine ai un NU”, a spus artista.

„Nu eşti prima femeie din România care-mi spune NU, dar nu ştii ce pierzi”, i-a răspuns Chicken Joe.



Duo Vital-X

Duo Vital-X, doi acrobați care formează un cuplu și în viața reală, au ținut juriul și publicul cu sufletul la gură. Au prezentat un număr de acrobație și tir cu arcul la înălțime, cu elemente spectaculoase.

„Bărbatul este baza, femeia se sprijină pe el în toate felurile. Ea țintește, ea ochește, ea trage cu arcul, ea alege, ea decide. Noi, bărbații, doar ne închipuim că noi alegem, țintim și tragem.", a spus Florin Călinescu la finalul momentului celor de la Duo Vital-X, care au prmit 4 „DA" din partea juraților.


 

Sezonul #9suprem din „Românii au Talent" începe în 8 februarie

În 8 februarie cel mai tare show de divertisment din România va da startul sezonului #9suprem. Pregătește-te, deci, să ai parte de noi momente incredibile, pe care nu le-ai mai văzut până acum pe nicio scenă din România și de reprezentații unice, care îți vor aduce emoție, energie, suspans și adrenlină.

#9suprem va fi un sezon despre bucuria de a vedea talentul prezentat în cele mai diverse forme și de a face imposibilul posibil.

Vezi și: 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni