Timiditatea a fost singurul lucru care le-a dezavantajat. Trupa de dans "Imperia", pe scena de la "Romanii au talent"

03 Martie 2015, 09:50

Data: 03 Martie 2015

De la mic la mare, trupa de dans modern "Imperia" a urcat pe scena de la "Romanii au talent" pentru a-si demonstra maiestria in arta dansului.

Cei patru jurati au fost pe loc cuceriti de frumusetea, zambetul si gingasia celor treispezece micute si le-au urmarit cu mare drag momentul pe care il aveau pregatit pentru a-i impresiona.

Scena s-a umplut pe loc de tineretea si optimismul lor, iar juratii au aplaudat miscarile de dans si au admirat munca pe care o depun in fiecare zi pentru a oferi astfel de momente. De la niste fetite frumoase si pana la dansatoare cu miscari gratioase nu a mai fost decat un pas. Cele 13 fetite au oferit un spectacol memorabil, iar singurul lucru care le-a impiedicat sa obtina patru de "DA" a fost timiditatea.

Noul juriu fata in fata cu noua generatie de eroi. Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent". NUMAI la ProTV!

"Sunt niste fetite foarte frumoase, unele zambesc adorabil, altele probabil de emotie au fost foarte serioase. In dansul asta sa stiti ca e permis zambetul, aveti tinuta si tot ce va trebuie, dar n-ati avut sincronizare. La asta se poate lucra. Am vazut ca mai e ceva de munca la voi", a marturisit Mihaela Radulescu.

"De aici s-a vazut bine, sunteti frumoase, sunteti multe pe scena, dar mi-a lipsit focul dansului", a mai adaugat Andra.

FULLSCREEN
Timiditatea a fost singurul lucru care le-a dezavantajat. Trupa de dans "Imperia" pe scena de la "Romanii au talent"
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO