Theo Rose a vopsit ouă și a făcut cozonaci cu Smiley la Românii au talent: Backstage Show

Theo Rose a vopsit ouă și a făcut cozonaci cu Smiley la Românii au talent: Backstage Show

O nouă ediție a celui mai iubit show de divertisment tocmai s-a încheiat, dar pe VOYO vă așteaptă un nou episod din emisiunea digitală Românii au talent: Backstage Show. 

Smiley i-a găsit și înlocuitor lui Pavel Bartoș, care nici de această dată nu a fost prezent în platou, fiind prins cu filmările pentru pelicula Ramon. 

Cea care i-a luat locul este simpatica Theo Rose. Artista a povestit că este mare fan al emisiunii Românii au talent și că și-a dorit de mică să ajungă pe scena talentelor în fața Andrei. 

“M-am uitat de la prima ediție. Mi-am dorit și eu să particip...Am fost  și la o preselecție, dar nu am luat-o pentru că nu prea cântam cine știe ce la 12 ani”, și-a amintit Theo. 

Artista a mărturisit că are și un moment preferat din acest sezon, cel al Andreei Gheorghiță, adolescenta care a cântat senzațional la acordeon. 

“Fata asta mi-a rămas așa în minte. Vreau să o chem la unul dintre concertele mele”, i-a spus Theo lui Smiley. 

Cântăreața l-a învățat pe Smiley să facă cozonaci și să vopsească ouăle. “Credeai tu că o să vopsești ouăle cu mine de Paște?”, i-a spus aceasta amuzată lui Smiley. 

Tot în timpul emisiunii, Theo Rose a vorbit și despre prejudecăți. Cei doi au urmărit un moment al unei concurente care a cântat, moment care nu s-a dat la TV, și care le-a spus juraților că din cauza oamenilor nu are încredere suficientă în ea. 

“Toate femeile vor să arate foarte bine! Au un tipar: femeia aia înaltă, nici prea slabă, nici prea grasă (...) Lumea zice că sunt prea slabă, că nu am forme, că nu știu ce. Nu există să nu te afecteze. Și e adevărat că pentru a fi artist de succes și imaginea contează foarte mult. Aștept femeia aia cu forme care să vină în față foarte asumată și să zică: mă simt foarte bine!”, a spus Theo. 

Mai multe vezi pe VOYO, în cel mai nou episod din Românii au talent Backstage Show

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni