• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Telespectatorii aleg Romanii au talent! Lorelai Mosnegutu si dansatorii Hera Zaulet si Marius Moldovan intra in finala

Telespectatorii aleg Romanii au talent! Lorelai Mosnegutu si dansatorii Hera Zaulet si Marius Moldovan intra in finala

Telespectatorii aleg Romanii au talent! Lorelai Mosnegutu si dansatorii Hera Zaulet si Marius Moldovan intra in finala

Vineri seara, scena celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, a fost inundata de talent, semifinalistii au facut un spectacol fabulos, Smiley si Pavel Bartos si-au dat licenta la umor si se pregatesc intens de doctorat, iar juratii Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au urmarit atent fiecare reprezentatie si s-au bucurat de evolutia tuturor concurentilor.

In cea de-a treia semifinala LIVE, concurentii au dat totul pe scena, s-au bucurat de fiecare clipa si au facut tot posibilul sa impresioneze si sa continue lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman sau pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro.

A treia semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 11.2 puncte de rating si 35.4% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.5 puncte de rating si 14.1% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproximativ 2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:11, peste 2.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Vineri, la finalul unui show extraordinar, au fost alesi inca doi finalisti. Preferata telespectatorilor a fost Lorelai Mosnegutu, iar dintre concurentii pozitionati pe locurile doi si trei in voturile publicului, juriul a decis sa-i trimita in marea finala pe Hera Zaulet si Marius Moldovan. Tot vineri seara, juratii au ales si cel de-al treilea candidat la premiul de originalitate, Stefan Orheanu. 

In cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent, telespectatorii au avut parte si de doua momente speciale. Smiley si trupa sa au cantat LIVE, in premiera, cel mai nou single, Domnu’ Smiley, si au umplut intreaga sala cu energie si ritm. Finalista sezonului sase, Bella Santiago, a revenit pe scena care a consacrat-o si a cantat prima melodie din cariera ei solo, Unpredictable, reusind sa fascineze publicul inca o data cu vocea ei fenomenala, dar si cu frumusetea ei.



Concurentii au facut scena sa vibreze cu momente fabuloase

Stefan Orheanu a deschis seara cu un numar fascinant de dans irlandez. Concurentul si-a dorit sa impresioneze si sa arate ca poate face spectacol pe scena talentului si a reusit. In acelasi timp, a demonstrat ca hora din Moldova merge mana-n mana cu stepul. Insotit pe scena de cativa membri ai baletului Romanii au talent si avand un un decor care sugera perfect viata la sat, Stefan le-a transmis tuturor bucuria dansului si a trait la maximum fiecare miscare. ”Ti-a iesit minunat. Ai reusit sa moldovenizezi treaba asta irlandeza si ai facut-o cu foarte multa energie. Ai toate elementele pentru asta, esti un irlandez pur sange si esti un dansator foarte bun.”, a spus Mihaela Radulescu. 

La preselectii au adus pielea de gaina la masa juriului, iar ieri seara, Florin Budnaru si Luca Rubino au ”recidivat” si i-au uimit pe toti cei prezenti in sala cu un moment incredibil de musical si cu vocile lor formibabile. Concurentii au cantat melodia Confrontation, au creat o poveste plina de mister, s-au transpus perfect in piesa, au avut o punere in scena remarcabila si au transmis multa forta si dramatism. ”A fost un moment foarte, foarte bun si iar mi-ati adus aminte ca musicalul ar merita o soarta mai buna in Romania. Musicalul a avut o casa aici. Ma bucur foarte mult ca ati venit cu acest moment, a fost o prestatie exceptionala. Bravo!”, a spus Andi Moisescu.

Alyssa Pistol si Tudor Ionescu au dovedit aseara ca, desi au doar 14 ani, sunt doi mari dansatori. Concurentii au adus pe scena un fragment din Fantoma de la Opera si au prezentat un moment emotionant de dans sportiv, cu care au reusit sa impresioneze juriul si publicul. Alyssa si Tudor au fost extrem de expresivi, s-au coordonat foarte bine si s-au bucurat de reprezentatia lor. ”Sunt foarte mandra de voi. Nu-mi vine sa cred ca am in fata mea niste copii care danseaza ca niste adulti. Atata expresivitate, atata traire in dansul vostru. S-a vazut atat de frumos de aici.”, le-a spus Andra.

La auditii, Andi Moisescu i-a spus ca locul lui este printre marii artisti ai lumii, in Statele Unite ale Americii, insa Ocru isi doreste sa impresioneze romanii cu talentul sau si sa-i bucure cu modul in care stie sa faca spectacol. Aseara a urcat pe scena alaturi de un DJ si a cantat piesa B-lazy intr-o maniera originala, reusind sa primeasca ropote de aplauze din partea publicului si felicitari din partea juratilor. ”Exceptional, intr-adevar contrazici toata gasca aia cu lanturi la gat si cu masini. Se pare ca Laura Cosoi are mana buna.”, a spus Florin Calinescu, reamintind de sustinatoarea a concurentului.

Dr. Bubble & Milkshake au adus din nou copilaria pe scena talentului si au demonstrat ca fericirea e ca un balon de sapun. Cei doi concurenti au realizat un show fabulos cu baloane de sapun, plin de culoare si frumusete, pe care l-au imbinat perfect cu teatrul. Intreaga sala s-a umplut rapid de voie buna si energie, iar publicul a aplaudat transformarea concurentilor, care au aparut la jumatatea momentului in doua tinute stralucitoare si au realizat baloane uriase cu care au umplut scena. ”In continuare ma minunez de zambetul tau, sunt topita dupa tine. Sunteti foarte buni, foarte jucausi, faceti un spectacol care are efemeritatea lui, dar ramane o emotie, iar asta conteaza. Foarte bine, bravo!”, a spus Mihaela Radulescu.

La auditii, Florin Calinescu s-a ridicat si a aplaudat cu lacrimi in ochi vocea fenomenala a Doinitei Ionita, iar publicul a aplaudat indelung talentul concurentei. Doinita a revenit in cea de-a treia semifinala a competitiei si a interpretat extraordinar melodia Oh Mother. Timbrul ei vocal a sunat perfect, iar momentul  creat pe scena a adus foarte multa emotie, alaturi de ea fiind doua dansatoare, care au transmis perfect mesajul piesei si au exprimat uluitor fiecare vers prin dans. ”Orice piesa ti se potriveste, pentru ca esti foarte talentata. Ai o tehnica foarte buna, o sensibilitate. Ma bucur ca ai ales o piesa sensibila, dar si cu tehnica, cu multe floricele, asa cum imi place mie.”, a spus Andra.

Diana Boiachin a prezentat un moment fascinant de aerial silk. Concurenta i-a tinut pe toti in suspans, a executat perfect elemente extrem de riscante si a demonstrat ca este foarte talentata si ca are o forta incredibila. Juratii au fost uluiti de reprezentatia Dianei, dar si de gratia si eleganta cu care si-a prezentat numarul. ”Minunat, minunat! Daca data trecuta am vazut si soarele si luna in acelasi timp, in acelasi cerc, acum am vazut si varcolacul. Ma minunez in continuare. Atata simbolistica, rar am vazut.”, a spus Florin Calinescu. 

O fetita timida, cu o voce uriasa, Crina Cristurean! Vineri seara concurenta a cantat Pie Jesu, fiind acompaniata de un pianist si corul de copii Cor cu dor. Concurenta a sensibilizat cu gingasia ei si cu timbrul vocal formidabil si a reusit sa creeze un moment magic, plin de emotie, frumusete, caldura si puritate. Mihaela a fost profund emotionata de reprezentatia Crinei si s-a ridicat pentru a o aplauda si a o felicita. Felicitari a primit si din partea celorlalti trei jurati, dar si din partea publicului. ”Ce mare e contrastul intre momentul tau desavarsit si un moment de scandal, care a fost si pe retelele sociale saptamana aceasta. Tu ai fost exceptionala in seara aceasta.”, a spus Andi Moisescu. 

Hera Zaulet si Marius Moldovan vor sa ridice dansul la rangul de arta pura si fac spectacol din fiecare reprezentatie a lor. Ieri seara au transmis pasiune si au spus o poveste fabuloasa de iubire prin pasi de dans contemporan. Miscarile lor s-au completat, au plutit pe scena in timpul momentului si s-au regasit de fiecare data imbratisati. ”Ramanem in povestea asta. Ma bucur enorm ca de atatea sezoane incoace, dansul contemporan incepe sa devina mai comercial, incepem sa vedem si noi altfel dansul contemporan. El poate crea un spectacol sublim. Voi aveti locul vostru pe orice scena, va doresc din toata inima sa mergeti cat mai departe, pentru ca spuneti povesti frumoase prin dans contemporan.”, a spus Mihaela Radulescu.

Cel mai emotionant moment a fost prezentat, la fel ca in etapa auditiilor, de catre Lorelai Mosnegutu. Micuta a cantat melodia Memory la chitara si voce, a fost inconjurata de lasere, vocea ei a rasunat in intreaga sala, iar Mihaela, profund impresionata, a avut lacrimi in ochi si s-a ridicat pentru a-si aplauda si a-si sustine preferata din acest sezon. ”Lucrurile sunt posibile in orice directie ne-am duce si pentru tine cu atat mai mult ele au greutate. Tu si canti, dar pentru mine, personal, nu asta este talentul tau. Talentul tau este ceea ce faci tu in viata. Faptul ca tu si canti este un detaliu minunat. De la tine oamenii ar trebui sa invete acest lucru. Tu asta faci si daca este sa castigi aceasta emisiune este pentru ca trebuie sa fii un exemplu pentru toti romanii, mai ales pentru cei care pot si au de toate.”, a spus Florin Calinescu. 

In cea de-a treia semifinala LIVE Romanii au talent, preferata telespectatorilor a fost Lorelai Mosnegutu, care merge in marea finala si continua lupta pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Pentru cel de-al doilea finalist al serii, juratii au fost nevoiti sa aleaga dintre concurentii clasati pe locurile doi si trei in urma voturilor publicului. Asa ca Andi, Mihaela, Andra si Florin au avut in fata doua momente fabuloase: dansul contemporan prezentat de Hera Zaulet si Marius Moldovan si vocea incredibila a micutei Crina Cristurean. Alegerea lui Andi a fost Crina, iar Andra, Mihaela si Florin au decis sa-i trimita in finala pe Hera si Marius. 

Vineri, telespectatorii au avut parte de talent autentic la superlativ si momente care le-au taiat respiratia, i-au tinut in suspans si i-au bucurat cu energia si emotia aduse.

Vinerea viitoare, de la 20:30, romanii sunt asteptati sa-si sustina eroii, sa-si voteze favoritii si sa urmareasca un spectacol unic, numai la Pro TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni