• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Concurenta care a lasat-o pe Andra CU GURA CASCATA: Una a facut la preselectii, alta in semifinala. "Esti cea mai tare surpriza din seara asta"

Concurenta care a lasat-o pe Andra CU GURA CASCATA: Una a facut la preselectii, alta in semifinala. "Esti cea mai tare surpriza din seara asta"

Concurenta care a lasat-o pe Andra <span style="color:#f00;">CU GURA CASCATA:</span> Una a facut la preselectii, alta in semifinala. "Esti cea mai tare surpriza din seara asta"

Showul este INTEGRAL pe voyo.ro.

"Esti cea mai frumoasa surpriza pe care putea sa mi-o faca cineva, pe mine m-ai lasat fara cuvinte. Vreau sa te felicit pentru modul in care te mentii, trebuie sa iti multumesc." i-a spus Andra

"Iti marturisesc sincer ca mie astazi mi-ai luat piuitul." i-a spus Andi Moisescu dupa ce a vazut ce numar de contorsionism incredibil a avut.

Pana si Mihai Petre a ramas uimit de numarul ei. Mi se pare o alegere inteligenta pentru ca ai venit si ne-ai aratat alte calitati ale tale. Tu ai facut asta  din plin, mi-a placut ca te-ai reinventat. Ai avut incredere in alt talent al tau. Mihai Petre



***

Tatiana Fecioru, din Bucuresti, si-a inceput numarul cu o pauza de 2 minute, ca sa se imbrace. “Atat timp cat vine imbracata, e ok”, a fost replica acida a lui Mihai Petre.

Spectacolul inedit cu papusi oferit de bucuresteanca a interpretat ambele personaje: atat pe cel feminin, cat si pe cel masculin.

Emisiunea este integral pe voyo.ro



Ai chef de-un film misto si nu stii la ce sa te uiti? Si noua ni se intampla mereu! Devino fan voyo pe FACEBOOK si primesti direct in newsfeed recomandari cum iti place tie. Ne ocupam noi! :) 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni