• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor in cea de-a treia editie Romanii au talent!

Talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor in cea de-a treia editie Romanii au talent!

Talentul autentic a primit milioane de DA din partea telespectatorilor in cea de-a treia editie Romanii au talent!

Calatoria planetara a continuat si vinerea aceasta, iar talentul autentic a fost cautat prin orice mijloc, in toate colturile lumii, si a fost prezentat si in cea de-a treia editie Romanii au talent! 

Concurentii au urcat pe scena fie plini de emotii, fie increzatori in calitatile lor, insa toti si-au dorit sa faca spectacol, sa cucereasca publicul si juratii si sa fie aplaudati de intreaga tara. Nu de putine ori, Andi, Mihaela, Andra si Florin au ramas fara cuvinte cand au vazut momentele prezentate aseara si au apreciat curajul si determinarea de care au dat dovada participantii.

Cea de-a treia editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 19.6 puncte de rating si 49.7% share, de cinci ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.8 puncte de rating si 9.6% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21.17, aproape 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Forta, energie si determinare pe scena Romanii au talent

Cea de-a treia editie Romanii au talent le-a adus telespectatorilor un spectacol plin de diversitate, concurenti carismatici si talent autentic. Show-ul a fost deschis in forta de un moment prezentat de Brigada 30 Garda Mihai Viteazul si a continuat cu reprezentatii fascinante de magie, acrobatie, rap, dans pe tocuri, canto, hand show, patinaj artistic pe role, sculptura in lemn cu drujba, belly dance, improvizatii, scrima scenica sau breakdance. Romanii s-au bucurat de inca o editie in care emotia s-a imbinat perfect cu distractia si cu energia si au avut parte de o succesiune de trairi si momente memorabile. Tot aseara, Andi Moisescu a apasat cel de-al doilea buton auriu al sezonului pentru cei trei baieti care formeaza Ripperz Crew. Juratul a fost impresionat de numarul complex de breakdance prezentat de concurenti, asa ca nu a stat prea mult pe ganduri si i-a trimis direct in semifinale.


La finalul serii, Brigada 30 Garda Mihai Viteazul, Andrei Andronachi, ADNeu, Anastasia si Sergey, Emil Rengle, Vocea Tacerii, Rares Florescu, Dudu Isabel, Elina Savga, Gabi Cernat, Amelia Uzun si Ana Cernicova, Gabriel Sasu, trupa Idiot, Valentin Vasopol, Tanu, Natalia Duminica si Dan Venin au primit 3 sau 4 DA din partea juratilor si merg in etapa umatoare a competitie

Spectacolul continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi concurenti pregatiti sa straluceasca pe scena celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

 

 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni