• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Talentul autentic a fost prezent aseara in casele a milioane de telespectatori. Romanii au talent- lider de audienta

Talentul autentic a fost prezent aseara in casele a milioane de telespectatori. Romanii au talent- lider de audienta

Talentul autentic a fost prezent aseara in casele a milioane de telespectatori. Romanii au talent- lider de audienta

Cea de-a saptea editie Romanii au talent a adus aseara spectacolul talentelor autentice in casele romanilor. Momentele prezentate pe scena au reusit sa-i impresioneze pe cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si sa starneasca reactii incredibile in randul publicului venit la preselectii pentru a-si sustine favoritii. Telespectatorii au avut parte de o seara memorabila, cu numere de exceptie, care au adus emotie sau au sensibilizat, dar si cu momente amuzante, care le-au starnit imaginatia gazdelor emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. 

Pe intreaga durata de difuzare, 20:31-23:52, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:36, aproape 4.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din Romania.

Cea de-a treia editie a noului sezon Romanii au talent a inregistrat 21.5 puncte de rating si 47.6% share in intervalul de difuzare 20:31-23:52, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.0 puncte de rating si 8.9% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat, cu 18.2 puncte de rating si 36.3%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6.0 puncte de rating si 12.0% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider, cu o audienta medie de 19.6 puncte de rating si 38.5% share, locul secund inregistrand 5.7 puncte de rating si 11.3% share. 

Zeci de talente autentice si cel de-al patrulea semifinalist

O editie incendiara Romanii au talent s-a incheiat aseara in aplauzele a sute de romani prezenti la preselectii. Momentele emotionante s-au imbinat perfect cu cele pline de umor si au adus in casele telespectatorilor un spectacol desavarsit. Tot aseara, am facut cunostinta si cu preferatii lui Andi Moisescu din acest sezon, trei baieti pe care juratul a decis sa-i trimita direct in semifinala, apasand butonul auriu. Pe langa acest numar, alte 20 de prestatii au obtinut numarul necesar de DA pentru a merge in etapa urmatoare a competitiei.

Iustin Mirel Cojocaru a intrat pe scena fara emotii, sigur pe el si pe talentul sau. A prezentat un numar de beatbox si a demonstrat ca este foarte bun in ceea ce face. A reusit sa impresioneze juratii, dar si pe Smiley si Pavel, care au ramas uimiti de abilitatile micutului de numai 10 ani. In final, Andi i-a transmis: “Ne-ai omorat, nu alta!”. Iustin a plecat acasa cu 4 de DA si merge mai departe.

Cel de-al doilea moment care a impresionat juratii a reprezentat si una dintre cele mai mari surprize de la Romanii au talent. Cunoscutul cantaret, Adi Cristescu a venit la preselectii impreuna cu trupa sa, Opis Band si, impreuna, au facut spectacol. Au cantat perfect cateva cover-uri ale unor melodii romanesti celebre si au adus zambetul pe buzele tuturor. Fiind incantata de aparitia lor, Andra le-a spus: “Vai, ce surpriza! Dragilor, voi sunteti, fiecare in parte, extrem de talentati! O explozie de talent!”. Concurentii au obtinut 4 de DA si merg in etapa urmatoare.

Alexandr Coicev este proiectant de design interior si a venit la preselectii cu un numar inedit: a creat diverse insecte supradimensionate din piese reciclabile, ajutat de catre un prieten. In momentul verdictului, Bebe a spus: “Si un DA de la mine, din tot sufletul!”. Concurentii au primit 4 de DA si merg mai departe in competitie.

Un unchi si cei doi nepoti ai sai au venit la Romanii au talent sub numele de Cei trei tenori si un numar inedit. Au facut miscari spectaculoase si au mimat opera, reusind sa-i binedispuna pe toti cei prezenti in sala. Publicul a apreciat momentul si i-a aplaudat indelung pe cei trei concurenti. “Mie-mi vine sa strig Partieeee! DA!”, a spus Mihaela. Cei trei tenori merg mai departe cu 4 de DA.

Marius Aron a intrat pe scena si a demonstrat ca are talent din plin. A cantat impecabil opera si a surprins cu vocea sa incredibila si cu tehnica vocala de exceptie. Incantata de prestatia tanarului de 15 ani, Andra a declarat: “E simplu. N-am ce sa comentez, decat sa spun DA! Raspunsul meu este DA!” Marius a obtinut in final 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Burdusel Simona Andreea a venit la Romanii au talent pregatita sa ia marele premiu. S-a costumat in maimutica si a prezentat un numar de gimnastica ritmica. Micuta a fost plina de energie si voie buna, pe care a reusit sa le transmita si celor din sala. In finalul momentului au avut lacrimi in ochi atat ea, cat si Bebe, care i-a transmis: “Esti un copil hotarat si plin de responsabilitati. Vrei sa faci bine familiei tale si vrei sa ne bucuri si pe noi in acelasi timp. Sunt fericit ca te-am vazut!”. Simona se pregateste pentru etapa viitoare in care merge cu 4 de DA.

Dobasii din Vadu’ Izei au umplut scena cu talent. Cei 26 de membri ai grupului au creat un moment plin de veselie, cu care au cucerit publicul, dar si juratii. Au dansat, au cantat si au demonstrat ca stiu foarte bine sa faca spectacol. In final, Andi le-a spus: “Merita toti banii experienta asta!”. Concurentii au obtinut 4 de DA si merg mai departe in competitie.

Micutul Molnar Vlad isi doreste sa arate lumii ca exista si ca e capabil sa faca lucruri marete. A pregatit pentru preselectiile Romanii au talent un cunoscut monolog al lui Horatiu Malaele, pe care l-a interpretat perfect. A reusit sa ridice publicul in picioare si a amuzat juratii. “Iti multumesc foarte mult ca m-ai facut sa vad un fenomen! DA!”, i-a spus Bebe. Vlad a primit 4 de DA si se pregateste pentru etapa urmatoare.

Marian Radu a reusit sa cucereasca juriul cu interpretarea sa, dar si cu zambetul sau. A cantat o melodie sensibila si i-a determinat pe Pavel si Mihaela sa danseze alaturi de el pe scena. In momentul deciziei, Mihaela i-a transmis: “Raspunsul meu este NU! Adica nu vreau sa fii asistent medical, vreau sa fii in showbiz!”. Concurentul merge in etapa urmatoare Romanii au talent cu 4 de DA.

Echipa Bar Smashers a pregatit pentru preselectii un numar incredibil de street workout. Prestatia lor a fost una de exceptie, au avut miscari foarte sigure, imaginatie si au reusit sa faca spectacol din talentul lor. Au impresionat juratii, iar Andi le-a spus: “Cred foarte mult in potentialul vostru si abia astept sa vad dezvoltarea acestui numar”. Concurentii au reusit sa obtina 4 de DA si isi continua povestea la Romanii au talent.

Maria Cristina Girloiu a adus pe scena un numar de belly dance plin de senzualitate, cu care a cucerit publicul. Aparitia si prestatia sa au obtinut laude si aplauze indelungi. Andi si Bebe au fost fascinati de numarul prezentat de Maria, dar si de frumusetea acesteia, iar Mihaela i-a spus, in momentul verdictului: “La mine e simplu, imi place ce vad si meriti un DA!”. Concurenta a obtinut 4 de DA si merge mai departe.

Cei 7 membri ai Clubului sportiv Puma au venit la Romanii au talent cu un numar impresionant de taekwondo. Au dat dovada de foarte multa siguranta in executarea unor elemente dificile si au smuls ropote de aplauze. Toti cei prezenti in sala au fost incantati de prestatia lor, iar Andra a declarat: “Sunteti un exemplu pentru baiatul meu!”. Cei 7 concurenti merg mai departe in competitie, cu 4 de DA.

Trupa Major Office a reusit sa surprinda cu talentul lor. Cei trei baieti au combinat chitara cu pianul si cu beatbox-ul in interpretarea unei melodii. Rezultatul a fost unul spectaculos, care a reusit sa o faca pe Andra sa se ridice in picioare si sa danseze. Momentul a fost apreciat de toti cei prezenti in sala. In finalul prestatiei de pe scena, Bebe a spus: “De la mine aveti un DA din toata inima!”. Baietii au primit 4 de DA si continua lupta pentru titlul de cel mai talentat roman. 

Nicolai Puhnoi si Igor Sarbu au prezentat un numar de acrobatie plin de forta si sensibilitate, prin care si-au demonstrat talentul, dar si munca. Juratii au fost incantati de momentul celor doi, iar Andi a spus in momentul verdictului: ”Cred ca merita sa mearga mai departe. DA!”. Si ceilalti trei jurati au fost in asentimentul lui Andi si au acordat inca 3 de DA. Astfel, concurentii merg mai departe in competitie cu 4 de DA.

Un numar inedit de magie a socat juratii, dar si publicul. Viorel Timofti a uimit cu talentul sau si a starnit reactii incredibile. Daca Mihaela nu a fost incantata de momentul concurentului, Andra, Andi si Bebe i-au dat 3 de DA, cu care Viorel continua competitia. In final, Andra i-a spus: “Am venit aici sa judec ce e corect. DA! Iti ofer o sansa, mai departe publicul sa decida!”.

Nadejda Anghel a cantat pe scena de la Romanii au talent melodia Hurt a celebrei Christina Aguilera. A avut forta si acuratete in interpretarea piesei si a reusit sa transmita foarte multa emotie. Incantat de moment, Bebe a declarat: “Ai inceput sa zbori, sa plutesti chiar foarte frumos! Iti multumesc pentru seara asta!”. Concurenta a obtinut 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Pentru Alexander Badea, muzica este singurul mod prin care isi poate descrie viata. Compune melodii pentru filme si aseara a cantat la pian una dintre melodiile create de el. Juratii s-au ridicat in picioare si i-au aplaudat momentul, iar publicul i-a scandat numele. Vizibil emotionata, Mihaela i-a spus: “Eu iti multumesc ca m-ai facut sa plang. Si, daca mi se intampla asta, inseamna ca a fost ravasitor de frumos. Esti peste nivelul normal admis de talent! Te ador! Bravo familiei tale!”. Alexander a impresionat si a primit 4 de DA, cu care merge in etapa viitoare.

Razvan Eduard Chiriac a prezentat pe scena de la Romanii au talent un numar de magie in care a avut nevoie de ajutoare. I-a luat alaturi de el pe Smiley si Pavel, apoi pe Andra si Mihaela. Toti au ramas uimiti de abilitatile concurentului si au decis ca acesta sa mearga mai departe cu 4 de DA.

Trupa Kid-A au dat dovada de foarte mult talent si munca in echipa. Cei 5 membri ai grupului au prezentat un numar de hand balance, acrobatie si dans, in care s-au sincronizat perfect si au reusit sa obtina laude din partea juratilor. “Sunt mandra de voi si sunt mandra sa spun DA!”, le-a transmis Andra in momentul deciziei. In final, trupa Kid-A continua competitia cu 4 de DA si aprecierea publicului.

Cosmin Andrei Brighei a adus pe scena de la Romanii au talent un numar plin de umor de stand-up comedy. A reusit sa amuze atat publicul, cat si juratii, dar si pe Smiley si Pavel, care au avut reactii spectaculoase in culise. Incantat de intalnirea cu concurentul, Bebe i-a transmis acestuia: “Ai un talent atat de mare, ca poti sa fii ce vrei tu. Esti o prezenta extraordinara! Bine ai venit la Romanii au talent!”. Cosmin a obtinut 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Editia a saptea a celui mai iubit show de divertisment s-a incheiat aseara cu un moment spectaculos, care l-a determinat pe Andi sa apese golden buzz-ul. Cei trei baieti care formeaza grupul Speed cubing au facut o demonstratie de rezolvare rapida a cubului rubik. Cei trei au demonstrat foarte multa inteligenta, dar si talent autentic. Cu toate ca nu au privit cuburile, concurentii au reusit sa le rezolve in timp record. Au dat dovada de foarte multa indemanare si precizie, iar cel mai mic dintre ei a uimit juriul in momentul in care a reusit sa rezolve mai multe cuburi cu o singura mana in timp record. In final, cei trei baieti au realizat portretul lui Mihai Eminescu in totalitate din cuburi rubik. Fericit cu alegerea sa, Andi a spus: “Avem in fata trei dintre cele mai neasteptate si spectaculoase talente pe care le-am avut vreodata pe scena de la Romanii au talent”. Datorita lui Andi Moisescu, concurentii merg direct in semifinala competitiei.

Seara de vineri a fost una memorabila pentru toti telespectatorii, care au avut parte de toate ingredientele necesare unui spectacol desavarsit, de la emotie si sensibilitate, la momente amuzante sau pline de creativitate.

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni