Talentul a stralucit vineri pe scena show-ului suprem, Romanii au talent!

Talentul a stralucit vineri pe scena show-ului suprem, Romanii au talent!

Cautarea de talente a fost dusa la un alt nivel aseara, in cea de-a patra editie Romanii au talent, iar concurentii, parca veniti dintr-o alta dimensiune, au incantat publicul cu aptitudinile lor si au obtinut aprecierea juratilor, dar si sansa sa demonstreze ca pot deveni noii eroi nationali. Marea Unire a Talentului a continuat vineri cu un spectacol divers, multa energie si entuziasm.

Cea de-a patra editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 17.9 puncte de rating si 47.2% share, de patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.1 puncte de rating si 10.9% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:50, peste 4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.


Un spectacol plin de energie si emotie

Romanii au trait aseara bucuria si emotia talentului autentic alaturi de concurenti care au renuntat la timiditate sau inhibitii si au urcat plini de curaj pe scena celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent. Muzica, dansul, magia, capoeira si momentele de echilibristica s-au completat perfect vineri si le-au adus telespectatorilor un spectacol fascinant, in care distractia s-a imbinat cu sensibilitatea si cu pasiunea. A fost o editie plina de pasiune si forta, Andi, Mihaela, Andra si Florin au analizat cu foarte mare atentie reprezentatiile care nu de putine ori le-au facut pielea de gaina, iar Smiley si Pavel Bartos au adus si pe scena distractia din culise. Tot aseara, Florin Calinescu a apasat cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8. Juratul a simtit emotia si nostalgia din melodia interpretata impecabil de Grigore Luca si Laura Bisog, care i-au imitat perfect pe idolii lor, Mirabela Dauer si Dan Spataru. Florin a rezonat cu momentul prezentat de cei doi, asa ca a decis sa-i trimita direct in semifinale.


Dupa o seara plina de zambete si aplauze, Alex Stefanescu, Signature by Adrian Popita, Andreea Ghitiu, Shelu, AckaashA, Vadicao Capoeira C.M. Banto Dos Santos, Sasha Bognibov, Mihail Kovali, Violeta si Radu Zaptilinii, Jorik Popusoi, Alex Peptanariu, trupa Clevers, Paul Marinescu, trupa Rebel, Cristina Dascalescu, Ciprian Rizea si Nicholas Obedeanu Mihalache au primit 3 sau 4 DA din partea juriului si merg in etapa urmatoare la Romanii au talent.

Spectacolul continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi concurenti pregatiti sa cucereasca publicul pe scena celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent!
 
Romanii au talent - Fii eroul nostru!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni